|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:23 pm
opcy http://www.wallpaper-land.com/3d/3D_Digital_design/3ddigitaldesign15mars87_1024.jpg opc! litosci! to mnie zabije! ja tu mam 21' monitor. aaaaaa!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:25 pm
ide sobie pograc w cos..... : /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:27 pm
*slucha muzyczki* *potwornie sie nudiz* *ziiiiiewing* ... bleeeeh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:28 pm
Vykk, a propos religii, ja jestem animatorem (błagam nie linczować... sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:31 pm
racqel opcy http://www.wallpaper-land.com/3d/3D_Digital_design/3ddigitaldesign15mars87_1024.jpg opc! litosci! to mnie zabije! ja tu mam 21' monitor. aaaaaa!!!! no sorry ale jakos mnie wzielo na tapetki teraz..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:31 pm
Jaswinder Vykk, a propos religii, ja jestem animatorem (błagam nie linczować... sweatdrop ) dla niezorientowanych... animator = wychowawca... niewazne... kit z tym... katechetką jestem poprostu, no... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:32 pm
Jaswinder Vykk, a propos religii, ja jestem animatorem (błagam nie linczować... sweatdrop ) pomyslimy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:32 pm
hej! dopiero zauwazylem, ze sa nowe ryby (v 1.5) multiplajer ! chce ktos polowic w towarzystwie ?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:33 pm
sweet_chii opcy sweet_chii wiesz co, mialam juz 18% sciagniete (cala noc lecialo) i wylaczyli mi kompa z przycisku... ułeee... wszyscy licho wzielo crying to czego ty uzywasz Internet Explorera? ?!!?!!?!! taaaaaaa internet explorera to chyba ty uzywasz stare sciagalam z Dap... to skoro zeszlismy juz do tego poziomu.... a walic to jestem w za dobrym chumorze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:33 pm
racqel hej! dopiero zauwazylem, ze sa nowe ryby (v 1.5) multiplajer ! chce ktos polowic w towarzystwie ?!?! ze mnie wedkarz kiepski i do tego nie mam wedki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:34 pm
Ozzwald racqel hej! dopiero zauwazylem, ze sa nowe ryby (v 1.5) multiplajer ! chce ktos polowic w towarzystwie ?!?! ze mnie wedkarz kiepski i do tego nie mam wedki... ditto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:35 pm
Ozzwald racqel hej! dopiero zauwazylem, ze sa nowe ryby (v 1.5) multiplajer ! chce ktos polowic w towarzystwie ?!?! ze mnie wedkarz kiepski i do tego nie mam wedki... to moze... jutro.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:39 pm
racqel hej! dopiero zauwazylem, ze sa nowe ryby (v 1.5) multiplajer ! chce ktos polowic w towarzystwie ?!?! w eventualnosci ja moge ale to bedzie cos strasznego bo mam pecha w lowieniu _ _" level3, pier1, poland ( właź jak chcesz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:39 pm
//Now Playing: Faith No More [Angel Dust #04] RV [3:43]
mode: repeat!
"I Hate you.. talkin' to myself......"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:45 pm
M-Teen racqel hej! dopiero zauwazylem, ze sa nowe ryby (v 1.5) multiplajer ! chce ktos polowic w towarzystwie ?!?! w eventualnosci ja moge ale to bedzie cos strasznego bo mam pecha w lowieniu _ _" level3, pier1, poland ( właź jak chcesz) znaczy w Durem tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|