|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:00 pm
Katka1989 Ja- Yosei Katka1989 Ja- Yosei ...Vykk - tak szczerze to masz dwa wyjscia ...a)zabij tego ksiedza ...b)powies sie ... ...(tajniacka odpowiedz ninja c)najlepiej lej na tej pracy wode jak cholera, ja osobiscie uwielbiam pisac rozprawki) można połączyć a i b - powiesić księdza xd ...no tez prawda ...albo powiesic sie z ksiedzem... xp jeśli bym się miała wieszać (co się nigdy nie stanie razz ) to na pewno nie z księdzem blaugh ...yhm ...ja osobiscie nienawidze wiekszosci ksiezy ...ale ...teraz musze spadac ...trzymajcie sie ...milej nocy ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:02 pm
Ja- Yosei Katka1989 Ja- Yosei Katka1989 Ja- Yosei ...Vykk - tak szczerze to masz dwa wyjscia ...a)zabij tego ksiedza ...b)powies sie ... ...(tajniacka odpowiedz ninja c)najlepiej lej na tej pracy wode jak cholera, ja osobiscie uwielbiam pisac rozprawki) można połączyć a i b - powiesić księdza xd ...no tez prawda ...albo powiesic sie z ksiedzem... xp jeśli bym się miała wieszać (co się nigdy nie stanie razz ) to na pewno nie z księdzem blaugh ...yhm ...ja osobiscie nienawidze wiekszosci ksiezy ...ale ...teraz musze spadac ...trzymajcie sie ...milej nocy ...sayonara ... ninja >nie tylko Ty... dobranoc *machu mach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:03 pm
foobar sluchaweczki Volume -42dB i odsluch........................
a na monitorku jakis przednie webdesigny.............
chyba mam dobry humor xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:05 pm
opcy foobar sluchaweczki Volume -42dB i odsluch........................ a na monitorku jakis przednie webdesigny............. chyba mam dobry humor xd ja tam nie wiem czy mam dobry humor. Zbytnio śpiąca jestem żeby się nad tym zastanawiać razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:06 pm
siemanooo!!!
wrocilem wlasnie z koncertu studentow - kompozytorow. byl kawalek Bena- mojego kumpla. no i niezle wypadl chlopak. z niego to taka cicha woda, ale szkoda ze dowiedzial sie o tym koncercie dopiero kilka dni przed zamknieciem terminu, bo musial im dac jakis utworek co go napisal jeszcze w liceum....
ale i tak rozwalil polowe uczestnikow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:07 pm
hejka kati wink wiesz co, mialam juz 18% sciagniete (cala noc lecialo) i wylaczyli mi kompa z przycisku... ułeee... wszyscy licho wzielo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel siemanooo!!! wrocilem wlasnie z koncertu studentow - kompozytorow. byl kawalek Bena- mojego kumpla. no i niezle wypadl chlopak. z niego to taka cicha woda, ale szkoda ze dowiedzial sie o tym koncercie dopiero kilka dni przed zamknieciem terminu, bo musial im dac jakis utworek co go napisal jeszcze w liceum.... ale i tak rozwalil polowe uczestnikow Heja *ziewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 opcy foobar sluchaweczki Volume -42dB i odsluch........................ a na monitorku jakis przednie webdesigny............. chyba mam dobry humor xd ja tam nie wiem czy mam dobry humor. Zbytnio śpiąca jestem żeby się nad tym zastanawiać razz do pelni brakuje jeszcze plyt ktore mialy dzis przyjsc............ pieprzona poczta polska.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:08 pm
sweet_chii hejka kati wink wiesz co, mialam juz 18% sciagniete (cala noc lecialo) i wylaczyli mi kompa z przycisku... ułeee... wszyscy licho wzielo crying to czego ty uzywasz Internet Explorera? ?!!?!!?!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:08 pm
opcy Katka1989 opcy foobar sluchaweczki Volume -42dB i odsluch........................ a na monitorku jakis przednie webdesigny............. chyba mam dobry humor xd ja tam nie wiem czy mam dobry humor. Zbytnio śpiąca jestem żeby się nad tym zastanawiać razz do pelni brakuje jeszcze plyt ktore mialy dzis przyjsc............ pieprzona poczta polska......... a co zamawiales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:10 pm
racqel opcy Katka1989 opcy foobar sluchaweczki Volume -42dB i odsluch........................ a na monitorku jakis przednie webdesigny............. chyba mam dobry humor xd ja tam nie wiem czy mam dobry humor. Zbytnio śpiąca jestem żeby się nad tym zastanawiać razz do pelni brakuje jeszcze plyt ktore mialy dzis przyjsc............ pieprzona poczta polska......... a co zamawiales? Oszibarack, "Moshi Moshi" Lao Che, "Powstanie Warszawskie" Fisz Envee , "Fru!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|