|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:47 pm
Vykk Katka1989 Vykk mam pytanie...kot jest dobry z religii i napisze mi rozprawke na temat "wiara i rozum czy wiara a rozum?"albo chociaz pomoze blaugh khe khe khe... religia to raczej nie moja dziedzina ^^" moja tez nie blaugh ... ale cos napisac na ten temat musze xp ...warunek zaliczenia roku sweatdrop Dzięki Bogu nasza katechetka Romualda (jak można dać dziecku takie imię?! XD) JESZCZE nie oszalała i nam takich rzeczy nie zadaje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:48 pm
Ja- Yosei ...dostalem Blue Boxa ...i od razu otworzylem - bo wiem, ze i tak byscie mi poradzili, zeby nie otwierac bo "jest to wysoce nieoplacalne" ...a tu co? NM collar - ha! na jedno wychodzi xp szczerze to gratuluje.. tez bym chiała JESZCZE KIEDYŚ COŚ DOSTAĆ!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:48 pm
M-Teen KATKA: nie wiedziałaś!? blaugh Vyq: ja musze z religi zrobic plakat z ktorym zwlekam od paźdiernika xd : , przepisac zeszyt.. (ekhem pierw musze sobie ten zeszyt KUPIĆ!!!) biggrin i jeszcze jakies nonsensowne pierdoły heart domokun Ale ja NIE JESTEM organizacją charytatywną nawet jeśli wyglądam! blaugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:51 pm
Katka1989 M-Teen KATKA: nie wiedziałaś!? blaugh Vyq: ja musze z religi zrobic plakat z ktorym zwlekam od paźdiernika xd : , przepisac zeszyt.. (ekhem pierw musze sobie ten zeszyt KUPIĆ!!!) biggrin i jeszcze jakies nonsensowne pierdoły heart domokun Ale ja NIE JESTEM organizacją charytatywną nawet jeśli wyglądam! blaugh ninja uuuuu !que lata! sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Ja- Yosei ...dostalem Blue Boxa ...i od razu otworzylem - bo wiem, ze i tak byscie mi poradzili, zeby nie otwierac bo "jest to wysoce nieoplacalne" ...a tu co? NM collar - ha! na jedno wychodzi xp szczerze to gratuluje.. tez bym chiała JESZCZE KIEDYŚ COŚ DOSTAĆ!! xp łohohoho ja ostatniego eventa to dostałam wieki temu _-_"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cholera prawie zasypia,m no nic spadam z neta i obejrze jezioro wilkow na tvn7 i ide spac bo mi sie same oczy zamykaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:52 pm
...Vykk - tak szczerze to masz dwa wyjscia ...a)zabij tego ksiedza ...b)powies sie ... ...(tajniacka odpowiedz ninja c)najlepiej lej na tej pracy wode jak cholera, ja osobiscie uwielbiam pisac rozprawki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:52 pm
M-Teen Katka1989 M-Teen KATKA: nie wiedziałaś!? blaugh Vyq: ja musze z religi zrobic plakat z ktorym zwlekam od paźdiernika xd : , przepisac zeszyt.. (ekhem pierw musze sobie ten zeszyt KUPIĆ!!!) biggrin i jeszcze jakies nonsensowne pierdoły heart domokun Ale ja NIE JESTEM organizacją charytatywną nawet jeśli wyglądam! blaugh ninja uuuuu !que lata! sad lata co? Po polskiemu proszę razz Bo ja nie rozumieć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:53 pm
Ja- Yosei ...Vykk - tak szczerze to masz dwa wyjscia ...a)zabij tego ksiedza ...b)powies sie ... ...(tajniacka odpowiedz ninja c)najlepiej lej na tej pracy wode jak cholera, ja osobiscie uwielbiam pisac rozprawki) można połączyć a i b - powiesić księdza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:54 pm
Katka1989 M-Teen Katka1989 M-Teen KATKA: nie wiedziałaś!? blaugh Vyq: ja musze z religi zrobic plakat z ktorym zwlekam od paźdiernika xd : , przepisac zeszyt.. (ekhem pierw musze sobie ten zeszyt KUPIĆ!!!) biggrin i jeszcze jakies nonsensowne pierdoły heart domokun Ale ja NIE JESTEM organizacją charytatywną nawet jeśli wyglądam! blaugh ninja uuuuu !que lata! sad lata co? Po polskiemu proszę razz Bo ja nie rozumieć blaugh JAKA SZKODA!! whee  fajny ziom 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:55 pm
Vykk cholera prawie zasypia,m no nic spadam z neta i obejrze jezioro wilkow na tvn7 i ide spac bo mi sie same oczy zamykaja *mach mach* papa *ziewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:55 pm
M-Teen Katka1989 M-Teen Katka1989 M-Teen KATKA: nie wiedziałaś!? blaugh Vyq: ja musze z religi zrobic plakat z ktorym zwlekam od paźdiernika xd : , przepisac zeszyt.. (ekhem pierw musze sobie ten zeszyt KUPIĆ!!!) biggrin i jeszcze jakies nonsensowne pierdoły heart domokun Ale ja NIE JESTEM organizacją charytatywną nawet jeśli wyglądam! blaugh ninja uuuuu !que lata! sad lata co? Po polskiemu proszę razz Bo ja nie rozumieć blaugh JAKA SZKODA!! whee  fajny ziom 3nodding xd tiaa... szkoda razz lol _-_"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:56 pm
Katka1989 Ja- Yosei ...Vykk - tak szczerze to masz dwa wyjscia ...a)zabij tego ksiedza ...b)powies sie ... ...(tajniacka odpowiedz ninja c)najlepiej lej na tej pracy wode jak cholera, ja osobiscie uwielbiam pisac rozprawki) można połączyć a i b - powiesić księdza xd ...no tez prawda ...albo powiesic sie z ksiedzem... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:57 pm
Ja- Yosei Katka1989 Ja- Yosei ...Vykk - tak szczerze to masz dwa wyjscia ...a)zabij tego ksiedza ...b)powies sie ... ...(tajniacka odpowiedz ninja c)najlepiej lej na tej pracy wode jak cholera, ja osobiscie uwielbiam pisac rozprawki) można połączyć a i b - powiesić księdza xd ...no tez prawda ...albo powiesic sie z ksiedzem... xp jeśli bym się miała wieszać (co się nigdy nie stanie razz ) to na pewno nie z księdzem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|