|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:40 pm
//Now Playing: Stasio [Nie Pożyczaj #13] intro dla wawaka cz.2 [1:25]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:41 pm
mam pytanie...kot jest dobry z religii i napisze mi rozprawke na temat "wiara i rozum czy wiara a rozum?"albo chociaz pomoze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:42 pm
Vykk mam pytanie...kot jest dobry z religii i napisze mi rozprawke na temat "wiara i rozum czy wiara a rozum?"albo chociaz pomoze blaugh jaja sobie robisz...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Katka1989 hiehiehie blaugh Ale i tak nie mam co kupować ^^" ...to mozesz cos kupic np. mi xd xd ja z checia przyjme podarek w formie złotego laura blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Vykk mam pytanie...kot jest dobry z religii i napisze mi rozprawke na temat "wiara i rozum czy wiara a rozum?"albo chociaz pomoze blaugh jaja sobie robisz...? nie...mam termin do jutra do polnocy razz i musze ksiedzu na maila wyslac xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk mam pytanie...kot jest dobry z religii i napisze mi rozprawke na temat "wiara i rozum czy wiara a rozum?"albo chociaz pomoze blaugh khe khe khe... religia to raczej nie moja dziedzina ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:43 pm
Katka1989 Vykk mam pytanie...kot jest dobry z religii i napisze mi rozprawke na temat "wiara i rozum czy wiara a rozum?"albo chociaz pomoze blaugh khe khe khe... religia to raczej nie moja dziedzina ^^" moja tez nie blaugh ... ale cos napisac na ten temat musze xp ...warunek zaliczenia roku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:44 pm
M-Teen Ja- Yosei Katka1989 hiehiehie blaugh Ale i tak nie mam co kupować ^^" ...to mozesz cos kupic np. mi xd xd ja z checia przyjme podarek w formie złotego laura blaugh czy ja wyglądam na organizację charytatywną? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:44 pm
Vykk Ozzwald Vykk mam pytanie...kot jest dobry z religii i napisze mi rozprawke na temat "wiara i rozum czy wiara a rozum?"albo chociaz pomoze blaugh jaja sobie robisz...? nie...mam termin do jutra do polnocy razz i musze ksiedzu na maila wyslac xd xp whee ... to straszne... ja ci nie pomoge.. ja na religi poruszalem tematy aborcji, sexu, tego ze bola mnie plecy... badz rysowalem gole kobiety na tablicy.... lub tez nie bylem na lekcji bo zajety bylem kolezanka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:45 pm
Vykk Katka1989 Vykk mam pytanie...kot jest dobry z religii i napisze mi rozprawke na temat "wiara i rozum czy wiara a rozum?"albo chociaz pomoze blaugh khe khe khe... religia to raczej nie moja dziedzina ^^" moja tez nie blaugh ... ale cos napisac na ten temat musze xp ...warunek zaliczenia roku sweatdrop a co jak nie zaliczysz... nic sie przecierz nie stanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:46 pm
KATKA: nie wiedziałaś!? blaugh Vyq: ja musze z religi zrobic plakat z ktorym zwlekam od paźdiernika xd : , przepisac zeszyt.. (ekhem pierw musze sobie ten zeszyt KUPIĆ!!!) biggrin i jeszcze jakies nonsensowne pierdoły
heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Vykk Katka1989 Vykk mam pytanie...kot jest dobry z religii i napisze mi rozprawke na temat "wiara i rozum czy wiara a rozum?"albo chociaz pomoze blaugh khe khe khe... religia to raczej nie moja dziedzina ^^" moja tez nie blaugh ... ale cos napisac na ten temat musze xp ...warunek zaliczenia roku sweatdrop a co jak nie zaliczysz... nic sie przecierz nie stanie... a w sumie znajac moja szkole to nie zdam z klasy do klasy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...dostalem Blue Boxa ...i od razu otworzylem - bo wiem, ze i tak byscie mi poradzili, zeby nie otwierac bo "jest to wysoce nieoplacalne" ...a tu co? NM collar - ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ozzwald Vykk mam pytanie...kot jest dobry z religii i napisze mi rozprawke na temat "wiara i rozum czy wiara a rozum?"albo chociaz pomoze blaugh jaja sobie robisz...? nie...mam termin do jutra do polnocy razz i musze ksiedzu na maila wyslac xd xp whee zacznij czcic Shub Niggurath - Czarną Kozę z Lasów z Tysiącem Młodych!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|