|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:33 pm
Jaswinder jak was to pocieszy, to ja miałam 83 pkt z testu gimnazjalnego dwa lata temu... polski 45 matma 38 ...chcialbym miec tyle... ...ale ja mate kompletnie zawalilem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:33 pm
M-Teen omg jeszcze jakies 10 k.. zebym sobie mogla kupic złotego laura .. kurde nikt nie kupuje mi nic z marketu!! xp ech... ja się (już) nie przejmuję takimi przyziemnymi sprawami jak itemki z gai blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:34 pm
M-Teen omg jeszcze jakies 10 k.. zebym sobie mogla kupic złotego laura .. kurde nikt nie kupuje mi nic z marketu!! xp a coz to sprzedajesz? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:35 pm
Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze
a ja za rok mam egzamin i sie boje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:35 pm
Jaswinder jak was to pocieszy, to ja miałam 83 pkt z testu gimnazjalnego dwa lata temu... polski 45 matma 38 jakoś mnie to nie pocieszyło ^^" też będę mieć mniej więcej tyle (mam nadzieję _-_")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:36 pm
M-Teen Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze a ja za rok mam egzamin i sie boje sweatdrop ...nie ma czego ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:36 pm
M-Teen Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze a ja za rok mam egzamin i sie boje sweatdrop egzamin straszny nie jest wink większy problem to decyzja co robić dalej stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:37 pm
Ja- Yosei M-Teen Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze a ja za rok mam egzamin i sie boje sweatdrop ...nie ma czego ... właśnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:38 pm
Jaswinder M-Teen omg jeszcze jakies 10 k.. zebym sobie mogla kupic złotego laura .. kurde nikt nie kupuje mi nic z marketu!! xp a coz to sprzedajesz? eek sama sprawdz.. lunar cloak, monster mask i chetnie bym cos jeszcze sprzedala np. ryby.. ale nie mam weny zeby je znow lowic xp PS> Katka.. no bo co cie to ma obchodizc, skoro ty jestes dziana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze a ja za rok mam egzamin i sie boje sweatdrop ja za rok to mam maturę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Jaswinder M-Teen omg jeszcze jakies 10 k.. zebym sobie mogla kupic złotego laura .. kurde nikt nie kupuje mi nic z marketu!! xp a coz to sprzedajesz? eek sama sprawdz.. lunar cloak, monster mask i chetnie bym cos jeszcze sprzedala np. ryby.. ale nie mam weny zeby je znow lowic xp PS> Katka.. no bo co cie to ma obchodizc, skoro ty jestes dziana xd hiehiehie blaugh Ale i tak nie mam co kupować ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:39 pm
Katka1989 Ja- Yosei M-Teen Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze a ja za rok mam egzamin i sie boje sweatdrop ...nie ma czego ... właśnie 3nodding nie przekonałam sie sweatdrop .. i tak sie boje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:39 pm
Jaswinder M-Teen Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze a ja za rok mam egzamin i sie boje sweatdrop ja za rok to mam maturę... jak pomyślę o maturze to dopiero wtedy zaczynam się bać _-_"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:40 pm
Katka1989 M-Teen Jaswinder M-Teen omg jeszcze jakies 10 k.. zebym sobie mogla kupic złotego laura .. kurde nikt nie kupuje mi nic z marketu!! xp a coz to sprzedajesz? eek sama sprawdz.. lunar cloak, monster mask i chetnie bym cos jeszcze sprzedala np. ryby.. ale nie mam weny zeby je znow lowic xp PS> Katka.. no bo co cie to ma obchodizc, skoro ty jestes dziana xd hiehiehie blaugh Ale i tak nie mam co kupować ^^" ...to mozesz cos kupic np. mi xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|