|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:21 pm
Ozzwald Katka1989 Ozzwald Katka1989 coś tu się zmieniło podczas mojej nieobecności czy jest tak, jak zwykle? xd blaugh *ziewa* wlasciwie to chyba nie... hehe... tak myślałam blaugh *ziewa* łech... ale jestem zmęczona xp a czym sie tak zmeczylas.. ? życiem xp szkołą, zastanawianiem się gdzie iść po gimnazjum _-_" wszystkim xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:22 pm
Katka1989 Ozzwald Katka1989 Ozzwald Katka1989 coś tu się zmieniło podczas mojej nieobecności czy jest tak, jak zwykle? xd blaugh *ziewa* wlasciwie to chyba nie... hehe... tak myślałam blaugh *ziewa* łech... ale jestem zmęczona xp a czym sie tak zmeczylas.. ? życiem xp szkołą, zastanawianiem się gdzie iść po gimnazjum _-_" wszystkim xp najgorsze to chyba to zastanawianie sie.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:23 pm
Katka1989 Ozzwald Katka1989 Ozzwald Katka1989 coś tu się zmieniło podczas mojej nieobecności czy jest tak, jak zwykle? xd blaugh *ziewa* wlasciwie to chyba nie... hehe... tak myślałam blaugh *ziewa* łech... ale jestem zmęczona xp a czym sie tak zmeczylas.. ? życiem xp szkołą, zastanawianiem się gdzie iść po gimnazjum _-_" wszystkim xp tez sie nad tym zastanawiam juz od dłuższego czasu i zdecydowac sie nie moge! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:23 pm
Ozzwald najgorsze to chyba to zastanawianie sie.. wink ...skad ja to znam ...do tego zawalilem egzamin...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:25 pm
Ozzwald najgorsze to chyba to zastanawianie sie.. wink i tu masz rację sweatdrop Już totalnie mam dość tego zastanawiania się sweatdrop strasznie ciężko coś wybrać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:25 pm
Ja- Yosei Ozzwald najgorsze to chyba to zastanawianie sie.. wink ...skad ja to znam ...do tego zawalilem egzamin... Ja nie zawaliłam na szczęście biggrin Gorzej z ocenami _-_"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:27 pm
*nie znajduje dla siebie miejsca, ani tematu do rozmowy* *powoli opuszcza lokal ze zwieszoną głową* to wszystko nie tak... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:27 pm
Katka1989 Ja- Yosei Ozzwald najgorsze to chyba to zastanawianie sie.. wink ...skad ja to znam ...do tego zawalilem egzamin... Ja nie zawaliłam na szczęście biggrin Gorzej z ocenami _-_" ...ja wlasnie ocenki mam wzglednie git ...ale egzam...syf...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:28 pm
Katka1989 Ja- Yosei Ozzwald najgorsze to chyba to zastanawianie sie.. wink ...skad ja to znam ...do tego zawalilem egzamin... Ja nie zawaliłam na szczęście biggrin Gorzej z ocenami _-_" wazne by wam wystarczylo do jakiego sredniegi licka no chyba ze macie wyzsze aspiracje ale ja sadze ze szkoly z gornych polek i te najslabrze sa najgorsze pod roznymi wzgledami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder *nie znajduje dla siebie miejsca, ani tematu do rozmowy* *powoli opuszcza lokal ze zwieszoną głową* to wszystko nie tak... sweatdrop ...na to wyglada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder *nie znajduje dla siebie miejsca, ani tematu do rozmowy* *powoli opuszcza lokal ze zwieszoną głową* to wszystko nie tak... sweatdrop eee... papa *machu machu* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:29 pm
omg jeszcze jakies 10 k.. zebym sobie mogla kupic złotego laura .. kurde nikt nie kupuje mi nic z marketu!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:32 pm
jak was to pocieszy, to ja miałam 83 pkt z testu gimnazjalnego dwa lata temu... polski 45 matma 38
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|