|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:12 pm
M-Teen Gosiak M-Teen Gosiak ooooooooooooo nowee rybki biega podnieconaa ^^ *zaczyna sie smiac z gosiaka* blaugh blaugh tamte mi sie znudzily biggrin a wogolwe to nei duzo mi rtrzeba do szczesica biggrin jjeszuuuu jakie obslizglee yamii heart widze własnie!! skoro dodali new ryby mogliby dac owodorosta jako śmieć za 5 g ! xp jak uzbierasz tego 100 mogliby robic z tego taka siatka na cialo XD XD XD : biggrin : biggrin albo potwora razz hehehe lol ...albo Cthulhu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:13 pm
Gosiak M-Teen skoro dodali new ryby mogliby dac owodorosta jako śmieć za 5 g ! xp jak uzbierasz tego 100 mogliby robic z tego taka siatka na cialo XD XD XD : biggrin : biggrin albo potwora razz hehehe lol coz za wena tworcvza napsiz do nich i zglosc propozycje noo moze kiedys to zrobie razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:14 pm
Ja- Yosei M-Teen widze własnie!! skoro dodali new ryby mogliby dac owodorosta jako śmieć za 5 g ! xp jak uzbierasz tego 100 mogliby robic z tego taka siatka na cialo XD XD XD : biggrin : biggrin albo potwora razz hehehe lol ...albo Cthulhu... Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtanguklony dla wielkiego przedwiecznego!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:15 pm
M-Teen Lethiel hm.. ninja *staje na glowie opcego* *wyciaga lapki w goore* *lapie sie zyrandola* wheeeeee !!! whee whee whee *chooośt* xd tej tez malo do szczescia potrzeba blaugh noooooodno mi sad *pooszcza sie zyrabdola* *ladooje na Yoseika* ech.. *zlazi*.. *siada na foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:16 pm
*wchodzi przez okno* ninja *ziewa* Hej wam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 *wchodzi przez okno* ninja *ziewa* Hej wam whee czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel M-Teen Lethiel hm.. ninja *staje na glowie opcego* *wyciaga lapki w goore* *lapie sie zyrandola* wheeeeee !!! whee whee whee *chooośt* xd tej tez malo do szczescia potrzeba blaugh noooooodno mi sad *pooszcza sie zyrabdola* *ladooje na Yoseika* ech.. *zlazi*.. *siada na foteliku* ... ...o Lethi - poskacz sobie jak Ci nudno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:17 pm
opcy Ja- Yosei M-Teen widze własnie!! skoro dodali new ryby mogliby dac owodorosta jako śmieć za 5 g ! xp jak uzbierasz tego 100 mogliby robic z tego taka siatka na cialo XD XD XD : biggrin : biggrin albo potwora razz hehehe lol ...albo Cthulhu... Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtanguklony dla wielkiego przedwiecznego!!!!!! *odbija sie z fotelika spowrotem na glowe Opcego* wielki przedwieczny 4laugh *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:18 pm
coś tu się zmieniło podczas mojej nieobecności czy jest tak, jak zwykle? xd blaugh *ziewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 *wchodzi przez okno* ninja *ziewa* Hej wam whee O.o witaj 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 coś tu się zmieniło podczas mojej nieobecności czy jest tak, jak zwykle? xd blaugh *ziewa* wlasciwie to chyba nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:19 pm
Katka1989 *wchodzi przez okno* ninja *ziewa* Hej wam whee witaj smile dawno cie tu nie bylo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 coś tu się zmieniło podczas mojej nieobecności czy jest tak, jak zwykle? xd blaugh *ziewa* ...o Ave Katka! ...nie - chyba wiele sie nie zmienilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Katka1989 coś tu się zmieniło podczas mojej nieobecności czy jest tak, jak zwykle? xd blaugh *ziewa* wlasciwie to chyba nie... hehe... tak myślałam blaugh *ziewa* łech... ale jestem zmęczona xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:20 pm
Katka1989 Ozzwald Katka1989 coś tu się zmieniło podczas mojej nieobecności czy jest tak, jak zwykle? xd blaugh *ziewa* wlasciwie to chyba nie... hehe... tak myślałam blaugh *ziewa* łech... ale jestem zmęczona xp a czym sie tak zmeczylas.. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|