|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:57 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald opcy pogubilem sie........... ......nie wiem co sie dzieje ja tez nie eme.. nio wlasnie ja tesh... ale cio tam xd .. zaraz sie wyjaśni .. moze ninja optymistka z ciebie... ninja .... *obserwooje sytooacje* albo i nie xd ... *pac Ozziego poducha* *wdrapooje sie na glowe opcego* ech..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:57 pm
opcy Nightmaree yyyyyy o co chodzi z tymi rybami eek no niby jkies nowe sa......... 3nodding ja jeszcze na zadnej nowosci nie odkrylam.. chyba ze te kiczowate dodanie rybom kolorow jest jakakolwiek SUPEROWĄ nowościa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:58 pm
Lethiel ninja .... *obserwooje sytooacje* albo i nie xd ... *pac Ozziego poducha* *wdrapooje sie na glowe opcego* ech.. no to co teraz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy Nightmaree yyyyyy o co chodzi z tymi rybami eek no niby jkies nowe sa......... 3nodding ja jeszcze na zadnej nowosci nie odkrylam.. chyba ze te kiczowate dodanie rybom kolorow jest jakakolwiek SUPEROWĄ nowościa xp ...no i mozna grac na kilka osob zdaje sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy Nightmaree yyyyyy o co chodzi z tymi rybami eek no niby jkies nowe sa......... 3nodding ja jeszcze na zadnej nowosci nie odkrylam.. chyba ze te kiczowate dodanie rybom kolorow jest jakakolwiek SUPEROWĄ nowościa xp jakbys nie wiedziala to cale te forum jest kiczowate.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel ninja .... *obserwooje sytooacje* albo i nie xd ... *pac Ozziego poducha* *wdrapooje sie na glowe opcego* ech.. no to co teraz? nio wlasnie nie wiem xp *wywala nie na plesy i leshy na glowie Opcego glową w dool*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:00 pm
Rynn the Vampire to jest tak jak z piciem - czemu mam nie pić skoro mogę pić, nie?
3nodding taa... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:00 pm
Ja- Yosei M-Teen opcy Nightmaree yyyyyy o co chodzi z tymi rybami eek no niby jkies nowe sa......... 3nodding ja jeszcze na zadnej nowosci nie odkrylam.. chyba ze te kiczowate dodanie rybom kolorow jest jakakolwiek SUPEROWĄ nowościa xp ...no i mozna grac na kilka osob zdaje sie to mnie tylko rozprasza jak nad ich glowami pokazuje sie czy tez zlapali cos , stracili lub jaka rybe złowili... to troche smieszne, ale plusikiem jest MINI CHAT xp hejah Jas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
opcy M-Teen opcy Nightmaree yyyyyy o co chodzi z tymi rybami eek no niby jkies nowe sa......... 3nodding ja jeszcze na zadnej nowosci nie odkrylam.. chyba ze te kiczowate dodanie rybom kolorow jest jakakolwiek SUPEROWĄ nowościa xp jakbys nie wiedziala to cale te forum jest kiczowate..... nie ma ludzi doskonalych, a tym bardziej i twory nie sa doskonale
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Ja- Yosei M-Teen opcy Nightmaree yyyyyy o co chodzi z tymi rybami eek no niby jkies nowe sa......... 3nodding ja jeszcze na zadnej nowosci nie odkrylam.. chyba ze te kiczowate dodanie rybom kolorow jest jakakolwiek SUPEROWĄ nowościa xp ...no i mozna grac na kilka osob zdaje sie to mnie tylko rozprasza jak nad ich glowami pokazuje sie czy tez zlapali cos , stracili lub jaka rybe złowili... to troche smieszne, ale plusikiem jest MINI CHAT xp hejah Jas ...ja tam nie wiem - nie gralem i poki co nie mam ochoty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:02 pm
opcy M-Teen opcy Nightmaree yyyyyy o co chodzi z tymi rybami eek no niby jkies nowe sa......... 3nodding ja jeszcze na zadnej nowosci nie odkrylam.. chyba ze te kiczowate dodanie rybom kolorow jest jakakolwiek SUPEROWĄ nowościa xp jakbys nie wiedziala to cale te forum jest kiczowate..... neutral TY tak uwazasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:03 pm
M-Teen opcy M-Teen opcy Nightmaree yyyyyy o co chodzi z tymi rybami eek no niby jkies nowe sa......... 3nodding ja jeszcze na zadnej nowosci nie odkrylam.. chyba ze te kiczowate dodanie rybom kolorow jest jakakolwiek SUPEROWĄ nowościa xp jakbys nie wiedziala to cale te forum jest kiczowate..... neutral TY tak uwazasz ...jak juz mowic o kiczowatosci ...to jakby nie patrzec - Electronik supersonic rules! domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|