|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:44 pm
BizzyG M-Teen BizzyG siemaneczko biggrin biggrin biggrin jutro wyjedzam na majowke jak to sie teraz mowi... bede tesknic crying ja tez bede!! jak mozesz mnie opuszcac W TAK TRUDNYCH CHWILACH!! crying no wlasnie nie umiem sobie tego wybaczyc crying jutro pobodka o 5 rano razz ale wiesz marta, jak cos to sms biggrin biggrin biggrin biggrin ja czekam z niecierpliwoscia biggrin nie masz pojecia jak ja na jakąkolwiek reakcje! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:46 pm
pogubilem sie........... ......nie wiem co sie dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj Mciu 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee lol, masz dziewczyno temmpo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Też nie o to mi chodzi...Pytam o to, ilu przystojnych i wolnych jedzie |:weź ty kobieto... nie wiem. nie orientowalam sie. nie potrzebne mi to. i tak jestem zbogomonem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:47 pm
M-Teen BizzyG M-Teen BizzyG siemaneczko biggrin biggrin biggrin jutro wyjedzam na majowke jak to sie teraz mowi... bede tesknic crying ja tez bede!! jak mozesz mnie opuszcac W TAK TRUDNYCH CHWILACH!! crying no wlasnie nie umiem sobie tego wybaczyc crying jutro pobodka o 5 rano razz ale wiesz marta, jak cos to sms biggrin biggrin biggrin biggrin ja czekam z niecierpliwoscia biggrin nie masz pojecia jak ja na jakąkolwiek reakcje! xp whatever razz okej ide sie kapac, z/w whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy pogubilem sie........... ......nie wiem co sie dzieje tak to jest jak sie siedzi jeszcze na dwóch innych forach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy pogubilem sie........... ......nie wiem co sie dzieje ...szczerze? ...to ja tez nie ...ale coz - cieszmy sie, ze mamy takie zywiolowe kobitki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Rynn the Vampire Też nie o to mi chodzi...Pytam o to, ilu przystojnych i wolnych jedzie |:weź ty kobieto... nie wiem. nie orientowalam sie. nie potrzebne mi to. i tak jestem zbogomonem... ale ja nie jestem |: zresztą,whatever...na razie muszę na miejscu spławić..khem..dobra, też whatever. -_-
Sanatorium, fuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Lethiel witaj Mciu 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee lol, masz dziewczyno temmpo xd przeprasham.. ale mnie od kompootera odciagnięto xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:49 pm
Lethiel M-Teen Lethiel witaj Mciu 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee lol, masz dziewczyno temmpo xd przeprasham.. ale mnie od kompootera odciagnięto xd lol, a ja czekam na kittke, ale szczerze odechciewa mi sie wszytkiego jesli z KIMS (KONKRETNYM I POZADANYM DO RZMOWY) nie pogadam ... to chyba mnie skreci przed kompem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:50 pm
blaugh *wpada na uginajacych sie nogach po kazdym krokuuu*
paaaaaaaaaaadnieta jestem, biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Miho_14 Rynn the Vampire Też nie o to mi chodzi...Pytam o to, ilu przystojnych i wolnych jedzie |:weź ty kobieto... nie wiem. nie orientowalam sie. nie potrzebne mi to. i tak jestem zbogomonem... ale ja nie jestem |: zresztą,whatever...na razie muszę na miejscu spławić..khem..dobra, też whatever. -_-
Sanatorium, fuj.piezdolisz, jakby to okreslily metrasy z mojej budy... widze ze ty nie umiesz zyc bez.... eee..... zeby tego brzydko nie nazwac, bez mana u boku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak blaugh *wpada na uginajacych sie nogach po kazdym krokuuu* paaaaaaaaaaadnieta jestem, biggrin witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|