|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:13 pm
Ja- Yosei ...czasem sie zastanawiam - czy ludzie maja tak wolny net/refleks, wolno pisza czy kurde sam nie wiem co xd moga robic inne rzeczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:14 pm
M-Teen gdzie jest kitty!? sweatdrop ....uj wie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:14 pm
Miho_14 Ja- Yosei ...czasem sie zastanawiam - czy ludzie maja tak wolny net/refleks, wolno pisza czy kurde sam nie wiem co xd moga robic inne rzeczy ...np. cisnac boba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:15 pm
opcy M-Teen gdzie jest kitty!? sweatdrop ....uj wie! szkoda.. bo miala dla mnie niespodzianke XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:16 pm
M-Teen opcy M-Teen gdzie jest kitty!? sweatdrop ....uj wie! szkoda.. bo miala dla mnie niespodzianke XD ...a to Ci!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:18 pm
Ja- Yosei Miho_14 Ja- Yosei ...czasem sie zastanawiam - czy ludzie maja tak wolny net/refleks, wolno pisza czy kurde sam nie wiem co xd moga robic inne rzeczy ...np. cisnac boba xd płaszczyć pitonga?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:21 pm
opcy Ja- Yosei Miho_14 Ja- Yosei ...czasem sie zastanawiam - czy ludzie maja tak wolny net/refleks, wolno pisza czy kurde sam nie wiem co xd moga robic inne rzeczy ...np. cisnac boba xd płaszczyć pitonga? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:21 pm
opcy Ja- Yosei Miho_14 Ja- Yosei ...czasem sie zastanawiam - czy ludzie maja tak wolny net/refleks, wolno pisza czy kurde sam nie wiem co xd moga robic inne rzeczy ...np. cisnac boba xd płaszczyć pitonga? ...nie nie - ja tu mowie o cisnieciu boba ...o ile wiem to plaszczenie pytonga to zupelnie co innego ... domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:23 pm
Ja- Yosei ...nie nie - ja tu mowie o cisnieciu boba ...o ile wiem to plaszczenie pytonga to zupelnie co innego ... domokun xd no to sie dogadalismy........... tylko teraz trzeba Miho do psychologa wyslac.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:24 pm
opcy Ja- Yosei ...nie nie - ja tu mowie o cisnieciu boba ...o ile wiem to plaszczenie pytonga to zupelnie co innego ... domokun xd no to sie dogadalismy........... tylko teraz trzeba Miho do psychologa wyslac......... ...ano ...ja wszystkich moich wykonczylem domokun ...musisz Ty kogos odpowiedzialnego znalezc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:25 pm
Ja- Yosei ...nie nie - ja tu mowie o cisnieciu boba ...o ile wiem to plaszczenie pytonga to zupelnie co innego ... domokun xd robcie sobie co chcecie xp ja bym wolala porzucac sie winogronami, a raczej porzucac je do buzi, tak jak to dzisiaj z kolezanka robilysmy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:25 pm
opcy Ja- Yosei Miho_14 Ja- Yosei ...czasem sie zastanawiam - czy ludzie maja tak wolny net/refleks, wolno pisza czy kurde sam nie wiem co xd moga robic inne rzeczy ...np. cisnac boba xd płaszczyć pitonga? łapaj dzidę !!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:26 pm
Miho_14 Ja- Yosei ...nie nie - ja tu mowie o cisnieciu boba ...o ile wiem to plaszczenie pytonga to zupelnie co innego ... domokun xd robcie sobie co chcecie xp ja bym wolala porzucac sie winogronami, a raczej porzucac je do buzi, tak jak to dzisiaj z kolezanka robilysmy... xd ...wiesz - od winogron tez mozna zejsc na zla droge xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:28 pm
Ja- Yosei Miho_14 Ja- Yosei ...nie nie - ja tu mowie o cisnieciu boba ...o ile wiem to plaszczenie pytonga to zupelnie co innego ... domokun xd robcie sobie co chcecie xp ja bym wolala porzucac sie winogronami, a raczej porzucac je do buzi, tak jak to dzisiaj z kolezanka robilysmy... xd ...wiesz - od winogron tez mozna zejsc na zla droge xd oswiec mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|