|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:00 pm
moja matka jest !@#$%^&* !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:02 pm
Jaswinder moja matka jest !@#$%^&* !!! ...osobiscie nigdy bym zlego slowa na matke nie powiedzial ...mozna sie czasem matek czepiac, ale nigdy obrazac ...znaczy sie takie jest moje zdanie... (znaczy sie - to tez zalezy od matki biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:05 pm
Jaswinder moja matka jest !@#$%^&* !!! ahh... to normalka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Jaswinder moja matka jest !@#$%^&* !!! ahh... to normalka.... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder moja matka jest !@#$%^&* !!! dziekujemy za wylewne wypowiedzenie sie w tym temacie *bije poklony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:07 pm
co za glupie ryby!! agh!!! odechiaĆo mi sie lowic!!! scream
powoli trace wiare w to, ze kiedykolwiek wypelnie mojego questa!! >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:08 pm
...czasem sie zastanawiam - czy ludzie maja tak wolny net/refleks, wolno pisza czy kurde sam nie wiem co xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:09 pm
opcy Jaswinder moja matka jest !@#$%^&* !!! dziekujemy za wylewne wypowiedzenie sie w tym temacie *bije poklony* obawiam siÄ, ĆŒe nie znam sĆowa, ktĂłre mogĆoby wyraziÄ mĂłj obecny stan ducha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:09 pm
dobry.......... nie tajniacz sie......... @Ja- Yosei: ja na przyklad siedze teraz na dwoch innych forach niz gaia.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:10 pm
Ja- Yosei Jaswinder moja matka jest !@#$%^&* !!! ...osobiscie nigdy bym zlego slowa na matke nie powiedzial ...mozna sie czasem matek czepiac, ale nigdy obrazac ...znaczy sie takie jest moje zdanie... (znaczy sie - to tez zalezy od matki biggrin ) ja generalnie jestem z moja w dobrych stosunkach xd co nie przeszkadza zebysmy pyskowaly sobie nawzajem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:11 pm
opcy dobry.......... nie tajniacz sie......... @Ja- Yosei: ja na przyklad siedze teraz na dwoch innych forach niz gaia..... ...ja rozumiem ...ja tez np. gadam teraz z kilkoma osobami na gg i robie gre w RPG makerze... ...ale zagladam tu na tyle czesto, zeby szybko i w miare logiczne (przynajmniej w moim mniemaniu) cos napisac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Miho_14 Jaswinder moja matka jest !@#$%^&* !!! ahh... to normalka.... ... stare nie ze dla mnie tylko ciagle to od kogos slysze sweatdrop ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
gdzie jest kitty!? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:13 pm
Miho_14 Ja- Yosei Miho_14 Jaswinder moja matka jest !@#$%^&* !!! ahh... to normalka.... ... stare nie ze dla mnie tylko ciagle to od kogos slysze sweatdrop ...... ...ah smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|