|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:19 am
twisted w soomie.. *prostooje sie* nie :> razz *zaczyna robic dredy* O.o .. cio moowisz kochanie ?? warkoczyki ??!! z kokardkami ??!! .. neeee.. *kończy robić dredy* dredy z kokardkami twisted 3nodding whee heart *zawiazooje mu kolorowe kokardki na dredach* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:20 am
Ja- Yosei M-Teen ej gdzie jest pok�j POLAND na Pier1 w Fishowaniu? Jak go nie ma to go stworze.. kto idzie lowic? ...ja mam tylko najgorsza wedke i 1 najgorsza przynete - wiec ehe-ehe a ja nie mam ani wedki ani przynety....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:21 am
Lethiel twisted w soomie.. *prostooje sie* nie :> razz *zaczyna robic dredy* O.o .. cio moowisz kochanie ?? warkoczyki ??!! z kokardkami ??!! .. neeee.. *kończy robić dredy* dredy z kokardkami twisted 3nodding whee heart *zawiazooje mu kolorowe kokardki na dredach* xd O.o teraz wyglada jak Wielki Cthulhu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:21 am
opcy Ja- Yosei M-Teen ej gdzie jest pok�j POLAND na Pier1 w Fishowaniu? Jak go nie ma to go stworze.. kto idzie lowic? ...ja mam tylko najgorsza wedke i 1 najgorsza przynete - wiec ehe-ehe a ja nie mam ani wedki ani przynety....... xp ...o! ...no to chodz razem polowimy ...gorymi recami! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:22 am
Azram Lethiel twisted w soomie.. *prostooje sie* nie :> razz *zaczyna robic dredy* O.o .. cio moowisz kochanie ?? warkoczyki ??!! z kokardkami ??!! .. neeee.. *kończy robić dredy* dredy z kokardkami twisted 3nodding whee heart *zawiazooje mu kolorowe kokardki na dredach* xd O.o teraz wyglada jak Wielki Cthulhu eek sesese... wiem twisted taki mialam zamiar :> *farbooje mu wlosy na zielono* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:25 am
czyli nikt nie chce ze mna łowić.... FINE!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:26 am
Lethiel sesese... wiem twisted taki mialam zamiar :> *farbooje mu wlosy na zielono* xd jejq teraz bedziemy mieli na gildi Wielkiego Przedwiecznego Opcego whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:27 am
Lethiel twisted w soomie.. *prostooje sie* nie :> razz *zaczyna robic dredy* O.o .. cio moowisz kochanie ?? warkoczyki ??!! z kokardkami ??!! .. neeee.. *kończy robić dredy* dredy z kokardkami twisted 3nodding whee heart *zawiazooje mu kolorowe kokardki na dredach* xd ...... sweatdrop dzieki........ surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:28 am
Azram Lethiel sesese... wiem twisted taki mialam zamiar :> *farbooje mu wlosy na zielono* xd jejq teraz bedziemy mieli na gildi Wielkiego Przedwiecznego Opcego whee xd 4laugh xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:28 am
ale jestem wkurzony.. przez matke zamiast pic voodke siedze w domu bo jej sie zachcialo przesylac jakies pierdoly a ona nie umie tego robic... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:29 am
opcy Lethiel twisted w soomie.. *prostooje sie* nie :> razz *zaczyna robic dredy* O.o .. cio moowisz kochanie ?? warkoczyki ??!! z kokardkami ??!! .. neeee.. *kończy robić dredy* dredy z kokardkami twisted 3nodding whee heart *zawiazooje mu kolorowe kokardki na dredach* xd ...... sweatdrop dzieki........ surprised dla ciebie wszystko wink heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:29 am
Azram Lethiel sesese... wiem twisted taki mialam zamiar :> *farbooje mu wlosy na zielono* xd jejq teraz bedziemy mieli na gildi Wielkiego Przedwiecznego Opcego whee xd muahahaha!!! opanuje wasze umysly!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:31 am
opcy Azram Lethiel sesese... wiem twisted taki mialam zamiar :> *farbooje mu wlosy na zielono* xd jejq teraz bedziemy mieli na gildi Wielkiego Przedwiecznego Opcego whee xd muahahaha!!! opanuje wasze umysly!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang domokun xd xd xd *pac go grzebieniem* nic mi nie opanoojesh !! scream xd NI !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:31 am
opcy muahahaha!!! opanuje wasze umysly!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang domokun YeY !! blaugh Nash Pan sie w koncu przeboodzil !! blaugh heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|