|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:49 am
YumiTao Kiart YumiTao widze ze cos pusto sie zrobiło ninja Bo wszyscy poszli Jesc ... xd xp ja juz dzisiaj niczego nie przełkne...wystarczył mi jeden surowy naleśnik stare zaraz chyba zrobie "beeełt" Oh ... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:49 am
Kiart YumiTao Kiart YumiTao widze ze cos pusto sie zrobiło ninja Bo wszyscy poszli Jesc ... xd xp ja juz dzisiaj niczego nie przełkne...wystarczył mi jeden surowy naleśnik stare zaraz chyba zrobie "beeełt" Oh ... confused ich...uuh..ah.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:52 am
Ja zmykam ... Ide na rowerek ... xd
Narka All...
...moze jeszcze pozniej wpadne ... smile
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:53 am
Kiart Ja zmykam ... Ide na rowerek ... xd Narka All... ...moze jeszcze pozniej wpadne ... smile wink papaty whee miłego jezdzenia na biku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:54 am
Kiart Ja zmykam ... Ide na rowerek ... xd Narka All... ...moze jeszcze pozniej wpadne ... smile wink papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:57 am
ja tez lece sie połozyc....chyba zostaniesz sama Leth ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:58 am
YumiTao ja tez lece sie połozyc....chyba zostaniesz sama Leth ... sad .. ech.. troodno.. pokręce sie po sklepach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:01 am
wiec Kotq jak tak nie chcesz byc sama ... ;* heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:02 am
Azram wiec Kotq jak tak nie chcesz byc sama ... ;* heart wink 4laugh nie jestem sama !!!! xd *przytuuuul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:03 am
Lethiel 4laugh nie jestem sama !!!! xd *przytuuuul* blaugh *przytuuula i caluje* heart wiec cio robimy ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:05 am
Azram Lethiel 4laugh nie jestem sama !!!! xd *przytuuuul* blaugh *przytuuula i caluje* heart wiec cio robimy ?? xd ninja ... hm... *rozglada sie po gildi* lodoowke i drzi jush popsoolam .. widzish cos jeszcze do zdemolowania ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:05 am
Turtle Power !! scream witam panie opcy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:06 am
4laugh !!! Turtle Power !!!!! whee heart whee *wskakooje mu na glowe* nio wreszcie wygodnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:06 am
Lethiel ninja ... hm... *rozglada sie po gildi* lodoowke i drzi jush popsoolam .. widzish cos jeszcze do zdemolowania ?? xd ...opcego....? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|