|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:10 am
czy cos insynujesz? ..perverted freak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mykam kolacje sobie zrobic ^ ^ PAPATKI!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Lethiel Kiart Za co ... question [:birdny kotek ... xd :] ale on sam chciał xd !!! ...Mhmmm...?? blaugh ech... *wskakooje do szafy* *wylazi s kotkiem* whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan [ Kaku ] nie rzuca sie fireballi w artykuly gospodarstwa domowego, agd itp blaugh grr..jestem glodny xp *Idzie do swojego pokoiku i wraca z lodowka podrozna*Chyba znajdzie sie tutaj cos smacznego ^ ^ *szuka smacznego cosia* .. mm..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:11 am
Sei chan Mykam kolacje sobie zrobic ^ ^ PAPATKI!!!! papaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:11 am
Azram Lethiel Azram Lethiel crying *wtoola sie w niego* on mnie pocalował crying crying crying gloopi dziad sad witaj kochanie ;* heart *przytuuuul* :* moje biedne malenstvo whee *wiesz na szyji* i uciekl zanim go doszczętnie spaliłam crying sad domokun xd ;*** heart nie martv slonko jeszcze go SPALIMY twisted whee heart whee xd xd xd xd *przytuuuuul* maj hiroł !!! xd heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:12 am
Lethiel Kiart Lethiel Kiart Za co ... question [:birdny kotek ... xd :] ale on sam chciał xd !!! ...Mhmmm...?? blaugh ech... *wskakooje do szafy* *wylazi s kotkiem* whee heart whee blaugh :zjada lekko spieczone kielbaski: NArcia Sei ...smacznego ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:12 am
[ Kaku ] Sei chan [ Kaku ] nie rzuca sie fireballi w artykuly gospodarstwa domowego, agd itp blaugh grr..jestem glodny xp *Idzie do swojego pokoiku i wraca z lodowka podrozna*Chyba znajdzie sie tutaj cos smacznego ^ ^ *szuka smacznego cosia* .. mm.. znalazlem czyjas reke.. *niuch niuch* ona jest swieza? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:14 am
[ Kaku ] [ Kaku ] Sei chan [ Kaku ] nie rzuca sie fireballi w artykuly gospodarstwa domowego, agd itp blaugh grr..jestem glodny xp *Idzie do swojego pokoiku i wraca z lodowka podrozna*Chyba znajdzie sie tutaj cos smacznego ^ ^ *szuka smacznego cosia* .. mm.. znalazlem czyjas reke.. *niuch niuch* ona jest swieza? xd ..Daj wyczyszcze ... :bierze od niego reke i myje pod woda ...: ...Juz jest swierza smacznego ... xd ..Tego sie nauczylem z telewizji ... ale nie stosuje tego w domu ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:14 am
Kiart blaugh :zjada lekko spieczone kielbaski: NArcia Sei ...smacznego ... wink przez was jestem jeszcze bardziej glodna !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:15 am
a kto bedzie moim hirol? *lzy w oczach* kutwa, czemu ja nie mam polskich znakow?! palce mi sie placza XDD *sciiiiiiiiisk 4all* XD a juz poprawilam otrzymywanie wiadomosci ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:15 am
Lethiel Kiart blaugh :zjada lekko spieczone kielbaski: NArcia Sei ...smacznego ... wink przez was jestem jeszcze bardziej glodna !!! xd Zostaly jeszcze 2 kielbaski ... moge sie podzielic ... wink ______ Witaj Ozual...^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:16 am
witaj Ozual wink 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:17 am
Airenne a kto bedzie moim hirol? *lzy w oczach* kutwa, czemu ja nie mam polskich znakow?! palce mi sie placza XDD *sciiiiiiiiisk 4all* XD a juz poprawilam otrzymywanie wiadomosci ^^ widok ==> kodowanie ==> Unicode whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|