|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:03 am
Lethiel crying *wtoola sie w niego* on mnie pocalował crying crying crying gloopi dziad sad witaj kochanie ;* heart *przytuuuul* :* moje biedne malenstvo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Lethiel Addik A tam raz addikowi smierc .... * wybiega z lodoofki , biegnie do Lethiel daje jej soczystego cmoqa w usta i ucieka z gai krzyczac ... * papap ... musze leciec ... zobaczymy sie wkroootce .... * zanim dobiega do drzw , rozplywa sie w powietrzu * eek eek eek aaaaaaaaarrrrrggggggghhhhhh !!!!!!!! evil wrrrrrrrr......... *rzooca za nim fireballa* stare stare stare stare domokun domokun scream scream mhm, pieknie.. xd ee..co sie stalo z lodowka? wyglada jakby cos w nia uderzylo. To jest teraz chyba juz piekarnik ... ...:smazy nad nim kielbaski ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Lethiel Addik A tam raz addikowi smierc .... * wybiega z lodoofki , biegnie do Lethiel daje jej soczystego cmoqa w usta i ucieka z gai krzyczac ... * papap ... musze leciec ... zobaczymy sie wkroootce .... * zanim dobiega do drzw , rozplywa sie w powietrzu * eek eek eek aaaaaaaaarrrrrggggggghhhhhh !!!!!!!! evil wrrrrrrrr......... *rzooca za nim fireballa* stare stare stare stare domokun domokun scream scream mhm, pieknie.. xd ee..co sie stalo z lodowka? wyglada jakby cos w nia uderzylo. O.o ... ups.. redface redface redface nie chcialam crying xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:04 am
*zaglada zza drzwi* mozna? ;d mozna. wrocilam XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:04 am
Kiart To jest teraz chyba juz piekarnik ... ...:smazy nad nim kielbaski ...: Podziel sie ja tez chce kielbaske.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:05 am
Azram Lethiel crying *wtoola sie w niego* on mnie pocalował crying crying crying gloopi dziad sad witaj kochanie ;* heart *przytuuuul* :* moje biedne malenstvo whee *wiesz na szyji* i uciekl zanim go doszczętnie spaliłam crying sad domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiart Za co ... question [:birdny kotek ... xd :] ale on sam chciał xd !!! ...Mhmmm...?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel [ Kaku ] Lethiel Addik A tam raz addikowi smierc .... * wybiega z lodoofki , biegnie do Lethiel daje jej soczystego cmoqa w usta i ucieka z gai krzyczac ... * papap ... musze leciec ... zobaczymy sie wkroootce .... * zanim dobiega do drzw , rozplywa sie w powietrzu * eek eek eek aaaaaaaaarrrrrggggggghhhhhh !!!!!!!! evil wrrrrrrrr......... *rzooca za nim fireballa* stare stare stare stare domokun domokun scream scream mhm, pieknie.. xd ee..co sie stalo z lodowka? wyglada jakby cos w nia uderzylo. O.o ... ups.. redface redface redface nie chcialam crying xd xd xd nie rzuca sie fireballi w artykuly gospodarstwa domowego, agd itp blaugh grr..jestem glodny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:06 am
Airenne *zaglada zza drzwi* mozna? ;d mozna. wrocilam XDD witaj 4laugh *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] nie rzuca sie fireballi w artykuly gospodarstwa domowego, agd itp blaugh grr..jestem glodny xp *Idzie do swojego pokoiku i wraca z lodowka podrozna*Chyba znajdzie sie tutaj cos smacznego ^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Azram Lethiel crying *wtoola sie w niego* on mnie pocalował crying crying crying gloopi dziad sad witaj kochanie ;* heart *przytuuuul* :* moje biedne malenstvo whee *wiesz na szyji* i uciekl zanim go doszczętnie spaliłam crying sad domokun xd ;*** heart nie martv slonko jeszcze go SPALIMY twisted whee heart whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:08 am
Airenne *zaglada zza drzwi* mozna? ;d mozna. wrocilam XDD ..Hejka ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:08 am
Airenne *zaglada zza drzwi* mozna? ;d mozna. wrocilam XDD tak btw, Recieve Private Messages na 'Yes' tutaj, bo nie bedzie sie mozna z toba skontaktowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|