|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:57 am
Addik whyy question ale ja kcem exclaim yyy... ona mi nieda cmoqa .... crying *Wbiega do kuhni i zamyka sie w lodoofce * O_o ... stare .. wspominalam jush ze faceci są dziwni ?? sweatdrop *wlazi do koochni* *otwiera lodoowke* *ćomok w czoolko* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:57 am
Addik A tam raz addikowi smierc .... * wybiega z lodoofki , biegnie do Lethiel daje jej soczystego cmoqa w usta i ucieka z gai krzyczac ... * papap ... musze leciec ... zobaczymy sie wkroootce .... * zanim dobiega do drzw , rozplywa sie w powietrzu * papaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:58 am
Addik A tam raz addikowi smierc .... * wybiega z lodoofki , biegnie do Lethiel daje jej soczystego cmoqa w usta i ucieka z gai krzyczac ... * papap ... musze leciec ... zobaczymy sie wkroootce .... * zanim dobiega do drzw , rozplywa sie w powietrzu * eek eek eek aaaaaaaaarrrrrggggggghhhhhh !!!!!!!! evil wrrrrrrrr......... *rzooca za nim fireballa* stare stare stare stare domokun domokun scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:59 am
Addik A tam raz addikowi smierc .... * wybiega z lodoofki , biegnie do Lethiel daje jej soczystego cmoqa w usta i ucieka z gai krzyczac ... * papap ... musze leciec ... zobaczymy sie wkroootce .... * zanim dobiega do drzw , rozplywa sie w powietrzu * Narka ...;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik A tam raz addikowi smierc .... * wybiega z lodoofki , biegnie do Lethiel daje jej soczystego cmoqa w usta i ucieka z gai krzyczac ... * papap ... musze leciec ... zobaczymy sie wkroootce .... * zanim dobiega do drzw , rozplywa sie w powietrzu * khem... stare no moze jednak tylko cmoka w policzek stary.... stare bry wszystkim xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lethiel Sei chan BACH!!!! *Spada kilka desek a za nimi dachowki* Aaaaaaaaa!!!!! *Uderza o podloge* ........Ktzartownis zalatal moja dziure w dachu stressed O.o Sei !!!! 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee A gdzie kotka zgubilas?? w szafie siedzi wink 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:00 am
Addik Ozzwald dobra ja lece na obiado sniadanie... wrescie cos dzisiaj zjem.. czy misie wydaje czy ty mowiles podobnie 2 h temu question 2h temu miale zjesc sniadanie.. ale nie chcialo mi sie robic .... blaugh matka przszla i musialem isc z nia na zakupy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Ah ... znam to uczucie ...^^ razz ^ ^ *Patrzy na drzwi*Lethiel moze troche uwazaj z tymi fireballami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Addik A tam raz addikowi smierc .... * wybiega z lodoofki , biegnie do Lethiel daje jej soczystego cmoqa w usta i ucieka z gai krzyczac ... * papap ... musze leciec ... zobaczymy sie wkroootce .... * zanim dobiega do drzw , rozplywa sie w powietrzu * khem... stare no moze jednak tylko cmoka w policzek stary.... stare bry wszystkim xd xp bry bry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan BACH!!!! *Spada kilka desek a za nimi dachowki* Aaaaaaaaa!!!!! *Uderza o podloge* ........Ktzartownis zalatal moja dziure w dachu stressed O.o Sei !!!! 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee A gdzie kotka zgubilas?? w szafie siedzi wink 3nodding xd Za co ... question [:birdny kotek ... xd :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:01 am
Azram Addik A tam raz addikowi smierc .... * wybiega z lodoofki , biegnie do Lethiel daje jej soczystego cmoqa w usta i ucieka z gai krzyczac ... * papap ... musze leciec ... zobaczymy sie wkroootce .... * zanim dobiega do drzw , rozplywa sie w powietrzu * khem... stare no moze jednak tylko cmoka w policzek stary.... stare bry wszystkim xd xp crying *wtoola sie w niego* on mnie pocalował crying crying crying gloopi dziad sad witaj kochanie ;* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Addik Ozzwald dobra ja lece na obiado sniadanie... wrescie cos dzisiaj zjem.. czy misie wydaje czy ty mowiles podobnie 2 h temu question 2h temu miale yjesc sniadanie.. ale nie chcialo mi sie robic .... blaugh matka przszla i musialem isc z nia na zakupy... biedactwo xd tobie potrzebna nie zona tylko gospodyni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Addik A tam raz addikowi smierc .... * wybiega z lodoofki , biegnie do Lethiel daje jej soczystego cmoqa w usta i ucieka z gai krzyczac ... * papap ... musze leciec ... zobaczymy sie wkroootce .... * zanim dobiega do drzw , rozplywa sie w powietrzu * eek eek eek aaaaaaaaarrrrrggggggghhhhhh !!!!!!!! evil wrrrrrrrr......... *rzooca za nim fireballa* stare stare stare stare domokun domokun scream scream mhm, pieknie.. xd ee..co sie stalo z lodowka? wyglada jakby cos w nia uderzylo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:02 am
Kiart Za co ... question [:birdny kotek ... xd :] ale on sam chciał xd !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:03 am
Setsuna Dragonclaw biedactwo xd tobie potrzebna nie zona tylko gospodyni xd Raczej robot z funkcjami gotuj sprzataj itp. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|