|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:50 am
Sir_Snajper Lethiel Sir_Snajper Kiart Hehe ... Zauwarzylem ze zawsze ludzie sie zchodza grupowo albo wychadza w wiekszych ilosciach ... xd tesh to zauwazyles?? *rozglada sie* prawie nikogo nie ma crying crying crying nio swietnie.. zostalam uznana za prawie nikogo crying *wlazi pod fotelik* ninja nie chodzilo o ciebie *glaszcze* ty tu robisz za prawie wszystkich!! O.o *wylazi spod fotela* yay !! jestem prawie wszystkimi 4laugh xd *przytuuuuuuuuul Kaku* whee witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:51 am
chyba ide na papu do domq!! papasie wszystkim *zegna sie ze wszystkimi i przytuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper chyba ide na papu do domq!! papasie wszystkim *zegna sie ze wszystkimi i przytuuuuuuuuuuuuuul* Papa ... Smacznego Papu ... xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper chyba ide na papu do domq!! papasie wszystkim *zegna sie ze wszystkimi i przytuuuuuuuuuuuuuul* papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:53 am
Lethiel Addik Lethiel Addik *rozglada sie* co sie dzieje question zagadalem sie rtoszke na gg .... jak na razie chyba nic sweatdrop szkoda .... widze ze chlopaki cos zauwazaja stare wiec ja zauwazylem ciebie cool * przytuuull & cmoq * whee *przytuuuuuuul* 4laugh .. i ostrzegam.. nie cmokać mnie tu :> whyy question ale ja kcem exclaim yyy... ona mi nieda cmoqa .... crying *Wbiega do kuhni i zamyka sie w lodoofce *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:55 am
Sei chan BACH!!!! *Spada kilka desek a za nimi dachowki* Aaaaaaaaa!!!!! *Uderza o podloge* ........Ktzartownis zalatal moja dziure w dachu stressed O.o Sei !!!! 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Sei chan BACH!!!! *Spada kilka desek a za nimi dachowki* Aaaaaaaaa!!!!! *Uderza o podloge* ........Ktzartownis zalatal moja dziure w dachu stressed Czesc Sei..dawno cie nie widzialem blaugh Hey Setsu, Lethi. Mam w domu szczeniaczka i sie trzeba nim zajmowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan BACH!!!! *Spada kilka desek a za nimi dachowki* Aaaaaaaaa!!!!! *Uderza o podloge* ........Ktzartownis zalatal moja dziure w dachu stressed prawdopodobnie Lork, gdy remontowal moj pokoj trszku sie rozpedzil stressed whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:56 am
A tam raz addikowi smierc .... * wybiega z lodoofki , biegnie do Lethiel daje jej soczystego cmoqa w usta i ucieka z gai krzyczac ... *
papap ... musze leciec ... zobaczymy sie wkroootce ....
* zanim dobiega do drzw , rozplywa sie w powietrzu *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:57 am
Lethiel Sei chan BACH!!!! *Spada kilka desek a za nimi dachowki* Aaaaaaaaa!!!!! *Uderza o podloge* ........Ktzartownis zalatal moja dziure w dachu stressed O.o Sei !!!! 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee A gdzie kotka zgubilas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:57 am
Sei chan [ Kaku ] Sei chan BACH!!!! *Spada kilka desek a za nimi dachowki* Aaaaaaaaa!!!!! *Uderza o podloge* ........Ktzartownis zalatal moja dziure w dachu stressed Czesc Sei..dawno cie nie widzialem blaugh Hey Setsu, Lethi. Mam w domu szczeniaczka i sie trzeba nim zajmowac xd Ah ... znam to uczucie ...^^ razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|