|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:44 am
Hehe ... Zauwarzylem ze zawsze ludzie sie zchodza grupowo albo wychadza w wiekszych ilosciach ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:45 am
Addik *rozglada sie* co sie dzieje question zagadalem sie rtoszke na gg .... wszystko jest w porzadku (jak narazie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:46 am
Ozzwald dobra ja lece na obiado sniadanie... wrescie cos dzisiaj zjem.. czy misie wydaje czy ty mowiles podobnie 2 h temu question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Hehe ... Zauwarzylem ze zawsze ludzie sie zchodza grupowo albo wychadza w wiekszych ilosciach ... xd tesh to zauwazyles?? *rozglada sie* prawie nikogo nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik *rozglada sie* co sie dzieje question zagadalem sie rtoszke na gg .... jak na razie chyba nic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Addik *rozglada sie* co sie dzieje question zagadalem sie rtoszke na gg .... wszystko jest w porzadku (jak narazie) jeszcze krew sie nie polala ... xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:47 am
Sir_Snajper Kiart Hehe ... Zauwarzylem ze zawsze ludzie sie zchodza grupowo albo wychadza w wiekszych ilosciach ... xd tesh to zauwazyles?? *rozglada sie* prawie nikogo nie ma crying crying crying nio swietnie.. zostalam uznana za prawie nikogo crying *wlazi pod fotelik* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:48 am
Lethiel Addik *rozglada sie* co sie dzieje question zagadalem sie rtoszke na gg .... jak na razie chyba nic sweatdrop szkoda .... widze ze chlopaki cos zauwazaja stare wiec ja zauwazylem ciebie cool * przytuuull & cmoq *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Sir_Snajper Addik *rozglada sie* co sie dzieje question zagadalem sie rtoszke na gg .... wszystko jest w porzadku (jak narazie) jeszcze krew sie nie polala ... xd blaugh a kiedy sie poleje?? musze przy tym byc *rozglada sie i mowi z rezygnacja* nie leje sie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Sir_Snajper Addik *rozglada sie* co sie dzieje question zagadalem sie rtoszke na gg .... wszystko jest w porzadku (jak narazie) jeszcze krew sie nie polala ... xd blaugh 0_o krew? moze sie zaraz polac, mam dzisiaj bardzo ciekawy dzien. czesc tym, ktorzy zostali.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:49 am
Lethiel Sir_Snajper Kiart Hehe ... Zauwarzylem ze zawsze ludzie sie zchodza grupowo albo wychadza w wiekszych ilosciach ... xd tesh to zauwazyles?? *rozglada sie* prawie nikogo nie ma crying crying crying nio swietnie.. zostalam uznana za prawie nikogo crying *wlazi pod fotelik* ninja hej, nie tylko ty jestes prawie nikim blaugh nieplakusiaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sir_Snajper Kiart Hehe ... Zauwarzylem ze zawsze ludzie sie zchodza grupowo albo wychadza w wiekszych ilosciach ... xd tesh to zauwazyles?? *rozglada sie* prawie nikogo nie ma crying crying crying nio swietnie.. zostalam uznana za prawie nikogo crying *wlazi pod fotelik* ninja nie chodzilo o ciebie *glaszcze* ty tu robisz za prawie wszystkich!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Lethiel Addik *rozglada sie* co sie dzieje question zagadalem sie rtoszke na gg .... jak na razie chyba nic sweatdrop szkoda .... widze ze chlopaki cos zauwazaja stare wiec ja zauwazylem ciebie cool * przytuuull & cmoq * whee *przytuuuuuuul* 4laugh .. i ostrzegam.. nie cmokać mnie tu :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:50 am
[ Kaku ] Kiart Sir_Snajper Addik *rozglada sie* co sie dzieje question zagadalem sie rtoszke na gg .... wszystko jest w porzadku (jak narazie) jeszcze krew sie nie polala ... xd blaugh 0_o krew? moze sie zaraz polac, mam dzisiaj bardzo ciekawy dzien. czesc tym, ktorzy zostali. witaj kaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|