|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:38 am
Sir_Snajper Lethiel Sir_Snajper hmm... ja moge do nich dolaczyc?? razz do gaiowych ?? proshu bardzo wink *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee dzieki *przytuuuuuuuuuuuul* Mania przytulania ... 3nodding :pije cole z lodem ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:39 am
Kiart Sir_Snajper Lethiel Sir_Snajper hmm... ja moge do nich dolaczyc?? razz do gaiowych ?? proshu bardzo wink *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee dzieki *przytuuuuuuuuuuuul* Mania przytulania ... 3nodding :pije cole z lodem ...: ciebie tesh przytulic?? *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Airenne *smile* to ja tu zostaje juz na stale. a zrobi mi ktos herbaty? *lol* *idzie do kuchni nastawia wode* zaraz ci zrobie.. *zalewa herbate wrzatkiem* ile slodzisz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Sir_Snajper Lethiel Sir_Snajper hmm... ja moge do nich dolaczyc?? razz do gaiowych ?? proshu bardzo wink *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee dzieki *przytuuuuuuuuuuuul* Mania przytulania ... 3nodding :pije cole z lodem ...: twisted *skacze na niego uwashając na szklanke* *przytuuuuuuuuuuul* wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:41 am
Akiko Tamashii *rozglada sie dookola* .... *i wychodzi cichutko* ^^ mmm ...?? Tak bez pozegnania ...?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:41 am
*patrzy na zegarek.. * s**t!! *wybiega z gildii*
p's paa ja juz musze isc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:42 am
Ntsumi_Aya *patrzy na zegarek.. * s**t!! *wybiega z gildii* p's paa ja juz musze isc crying spozniona?? papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja lece na obiado sniadanie... wrescie cos dzisiaj zjem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya *patrzy na zegarek.. * s**t!! *wybiega z gildii* p's paa ja juz musze isc crying papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:43 am
Ntsumi_Aya *patrzy na zegarek.. * s**t!! *wybiega z gildii* p's paa ja juz musze isc crying Narka ... smile PAPA Ozz... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald dobra ja lece na obiado sniadanie... wrescie cos dzisiaj zjem.. smocznego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder podobno, bo jeszcze nic nie spakaowałam... sweatdrop i nie wiem, co ze sobą zabrać... domokun i ja wognie chcę tam jechać... crying to moze do mnie przyjedziesz na weekend ? eek glup?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|