ale ja mam kogo przytulać w realu blaughwheeheartwhee
a ja nie xdblaughsweatdrop
ja niby tesh mam... teoretycznie sweatdropi jeszcze sie z nim w niedziele nie spotkamcrying
Setsuna Dragonclaw
Sir_Snajper
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:29 am
Lethiel
Addik
Lethiel
Addik
Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool
bueheheheh xd ... Daaaaaaaaaa !!! w realu jest jeszce lepiej :> 4laugh .. kooooocham przytulasy wheewheewhee zapytaj Zeroosia xdxdxd
moze cie odwiedic kiedys question
Setsuna Dragonclaw ... czesc ... dzis zbieram od wszystkih gg dash mi swoje question
hmm... ja moge do nich dolaczyc?? razz
aha.. ja juz cos nie w temacie jestem, XD. za to spedzilam milo czas w milym towarzystwie w parku razz i bylo milo razz
Airenne
Lethiel
Tipsy Lunatic
Ntsumi_Aya
Lethiel
a ja nie xdblaughsweatdrop
O.o .... cio za problem !! napadasz jakiegos obcego w szkole.. i przytuuuuuul wheewheewhee ja tak ostatnio na matoorach 3 zaprzytoolałam xd ... ploos oczywiście przyjaciele.. nio i kochanie whee3nodding
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:30 am
Lethiel
hehe.. pamietam.. xd .. dostal wtedy fireballkiem twisted nie bedzie sie do mnie obcy dziad przyssawał xd
to było w tym samym czasie, kiedy zawiesiłam broń z Falconem xd (wcześniej byliśmy śmiertelnymi wrogami... potym jak chciał mnie z toolkiem wyslac niezywa do zakladu pogrzebowego domokun ) xdxd
Ntsumi_Aya
Kiart
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:30 am
No Nareszczeie wolne ...W pokoiq wysprzatane ...biggrin i inne prace domowe wykonane ...