|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:21 am
Addik Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool przytulaśna ? xd to Lethiel zapoczątkowała przytulasy - jeszcze na starej gildi (wtedy każdy facet się do niej kleił ) xd ja ? tylko czasami dam przytulasa na powitanie , bo więkrzość zostawaim Falconowi heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:22 am
Kiart Addik Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool A tak nie jest ... question 3nodding jest whee heart whee *przytuuuuuuuul Setsu* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra , ja lecę. Żegnam wszystkich zanim i mnie zaczną przytulać i sie zarażę xd
*znika na moment przed udeżeniem poduchy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai kreci nosem laskotany i probuje kichnac> xd no uwazaj bo bedziesz musiala sie wycierac xd blaugh peeech blaugh *smiejesię, wypuszcza piorko, kt�re wędruje gdzieś daleko xd * WAAAAAAAAA *przytula, żeby zapobiedz łaskotaniu xd * xd dobra jak tam chcesz- moge isc spac, wygodnie mi xd blaugh hmmmm xd wkońcu jesteśmy na podusiach xd *puszcza pisia, wycząguje się spod niego i kładzie się obok xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka ... Witaj ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:23 am
Ntsumi_Aya Addik Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool przytulaśna ? xd to Lethiel zapoczątkowała przytulasy - jeszcze na starej gildi (wtedy każdy facet się do niej kleił ) xd ja ? tylko czasami dam przytulasa na powitanie , bo więkrzość zostawaim Falconowi heart xd xd xd .. eme... edit: faceci są dziwni ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:23 am
Lethiel Addik Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool bueheheheh xd ... Daaaaaaaaaa !!! w realu jest jeszce lepiej :> 4laugh .. kooooocham przytulasy whee whee whee zapytaj Zeroosia xd xd xd moze cie odwiedic kiedys question Setsuna Dragonclaw ... czesc ... dzis zbieram od wszystkih gg dash mi swoje question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Addik Lethiel Addik Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool bueheheheh xd ... Daaaaaaaaaa !!! w realu jest jeszce lepiej :> 4laugh .. kooooocham przytulasy whee whee whee zapytaj Zeroosia xd xd xd moze cie odwiedic kiedys question Setsuna Dragonclaw ... czesc ... dzis zbieram od wszystkih gg dash mi swoje question ale ja mam kogo przytulać w realu blaugh whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ntsumi_Aya Addik Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool przytulaśna ? xd to Lethiel zapoczątkowała przytulasy - jeszcze na starej gildi (wtedy każdy facet się do niej kleił ) xd ja ? tylko czasami dam przytulasa na powitanie , bo więkrzość zostawaim Falconowi heart xd xd xd .. eme... edit: faceci są dziwni ninja xd ninja dokładnie xd waaa pamiętam... jak ktoś się do ciebie zaczął kleić i Cie pocałował, na co Sayo się zastanawiał czy go zabić, czy najpierw się nad niem trochę poznęcać ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:27 am
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya Addik Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool przytulaśna ? xd to Lethiel zapoczątkowała przytulasy - jeszcze na starej gildi (wtedy każdy facet się do niej kleił ) xd ja ? tylko czasami dam przytulasa na powitanie , bo więkrzość zostawaim Falconowi heart xd xd xd .. eme... edit: faceci są dziwni ninja xd ninja dokładnie xd waaa pamiętam... jak ktoś się do ciebie zaczął kleić i Cie pocałował, na co Sayo się zastanawiał czy go zabić, czy najpierw się nad niem trochę poznęcać ... xd hehe.. pamietam.. xd .. dostal wtedy fireballkiem twisted nie bedzie sie do mnie obcy dziad przyssawał xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^^ *podaje szklanke z zimnym sokiem >^^< * chcesz ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Lethiel Addik Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool bueheheheh xd ... Daaaaaaaaaa !!! w realu jest jeszce lepiej :> 4laugh .. kooooocham przytulasy whee whee whee zapytaj Zeroosia xd xd xd moze cie odwiedic kiedys question Setsuna Dragonclaw ... czesc ... dzis zbieram od wszystkih gg dash mi swoje question o ile dobrze pamietam to jest na koncu mojego profilowego opisu "hooby/interests" ninja ale jak nie ma no to... 6420801
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:28 am
Lethiel ale ja mam kogo przytulać w realu blaugh whee heart whee a ja nie xd blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|