|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:14 am
Kukus PointZer0 Sir_Snajper smutni mi... niech mnie ktos przytuuuuuuli ...Na mnie nie licz sweatdrop Ale miałeś najlepszą notke w Request jaką czytałem xd a masz ją gdzieś zachowaną? trzeba zacząć kolekcjonować takie rodzynki... założymy topic "Stylowe Wejście" i będziemy tam wklejać najlepsze Request'y Fajny pomysl ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:15 am
Kiart Kukus PointZer0 Sir_Snajper smutni mi... niech mnie ktos przytuuuuuuli ...Na mnie nie licz sweatdrop Ale miałeś najlepszą notke w Request jaką czytałem xd a masz ją gdzieś zachowaną? trzeba zacząć kolekcjonować takie rodzynki... założymy topic "Stylowe Wejście" i będziemy tam wklejać najlepsze Request'y Fajny pomysl ... smile Zapisanego nie mam , ale brzmiała ona jakoś tak : Bo jestem tak walniety jak wszyscy tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:17 am
PointZer0 Sir_Snajper smutni mi... niech mnie ktos przytuuuuuuli ...Na mnie nie licz sweatdrop Ale miałeś najlepszą notke w Request jaką czytałem xd dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:18 am
Lethiel mraaaaaauuuuuurrr..... whee *przeciąga sie po kociemu* wink A co zrobisz jak się Opcy uczesze przypadkiem , aniołku ? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:19 am
PointZer0 Lethiel mraaaaaauuuuuurrr..... whee *przeciąga sie po kociemu* wink A co zrobisz jak się Opcy uczesze przypadkiem , aniołku ? :] nie aniołqj tu do mnie :> *rzoot poducha* po co ma sie czesać xd przeciesh to ja go czesze blaugh 3nodding whee jak by cos to przeczesze po swojemu :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel mraaaaaauuuuuurrr..... whee *przeciąga sie po kociemu* wink A co zrobisz jak się Opcy uczesze przypadkiem , aniołku ? :] Zmieni glowe albo wydrapie ponownie sobie miejscowke ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:20 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai kreci nosem laskotany i probuje kichnac> xd no uwazaj bo bedziesz musiala sie wycierac xd blaugh peeech blaugh *smiejesię, wypuszcza piorko, kt�re wędruje gdzieś daleko xd * WAAAAAAAAA *przytula, żeby zapobiedz łaskotaniu xd * xd dobra jak tam chcesz- moge isc spac, wygodnie mi xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:21 am
Addik Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool A tak nie jest ... question 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:21 am
Addik Lethiel ty to taka przytulanka jestes ... aya zresztom tesh ... coby bylo tak na realu to by bylo fajnie cool bueheheheh xd ... Daaaaaaaaaa !!! w realu jest jeszce lepiej :> 4laugh .. kooooocham przytulasy whee whee whee zapytaj Zeroosia xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|