|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:09 am
O.o ..Witaj ... ...My sie chyba jeszcze nie znamy ... Kiart Jestem ... xd :podaje reke : 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper smutni mi... niech mnie ktos przytuuuuuuli O.o ... yay !! i wlasnie od tego tu jestem 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* heart whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja spadam......... (tak ja tu caly czas bylem - chociaz tylko duchem)
napisalem 8 stron i ide po dworze pobiegac i poudarzac glowa w mur..
bede pozniej nara.......
PS. i cwaniakowac to moge tylko ja bo jestem bucem jakich malo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:10 am
Kiart O.o ..Witaj ... ...My sie chyba jeszcze nie znamy ... Kiart Jestem ... xd :podaje reke : 4laugh racja, ale juz sie znamy *podaje reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper smutni mi... niech mnie ktos przytuuuuuuli ...Na mnie nie licz sweatdrop Ale miałeś najlepszą notke w Request jaką czytałem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sir_Snajper smutni mi... niech mnie ktos przytuuuuuuli nie mam takiej potrzeby... na przytuuul trza se zasloozyc ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Akiko Tamashii Addik a ty co sie tak bunkrujesh question Dzis mam dzien zbierania gg dash mi swoje question nie mam ;p Aki to jest osiągalna chyba tylko przez maile xd Witaj Aki 3nodding 3nodding a nyu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:11 am
opcy dobra ja spadam......... (tak ja tu caly czas bylem - chociaz tylko duchem) napisalem 8 stron i ide po dworze pobiegac i poudarzac glowa w mur.. bede pozniej nara....... PS. i cwaniakowac to moge tylko ja bo jestem bucem jakich malo! papa ... tylko wrooć !! bo nie mam gdzie sobie miejsca znaleźć crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:12 am
Addik Ozzwald Sir_Snajper smutni mi... niech mnie ktos przytuuuuuuli nie mam takiej potrzeby... na przytuuul trza se zasloozyc ... 3nodding nununu.. wytarczy ze jestem w poblishu blaugh *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya *unika poduszek* huuuh ? słuuucham ? xd nic nie słysze xd *łaspocze go teraz trzema naraz blaugh xd * ja ci zaraz dam "niesłysze"! blaugh ha! xd blaugh aaaaa *teraz ona sie wije i skręca prubując wydostać xd * waaa *łapie jakies piorko w zęby i też go łaskocze xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Kiart O.o ..Witaj ... ...My sie chyba jeszcze nie znamy ... Kiart Jestem ... xd :podaje reke : 4laugh racja, ale juz sie znamy *podaje reke* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:13 am
PointZer0 Sir_Snajper smutni mi... niech mnie ktos przytuuuuuuli ...Na mnie nie licz sweatdrop Ale miałeś najlepszą notke w Request jaką czytałem xd a masz ją gdzieś zachowaną? trzeba zacząć kolekcjonować takie rodzynki... założymy topic "Stylowe Wejście" i będziemy tam wklejać najlepsze Request'y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:14 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya *unika poduszek* huuuh ? słuuucham ? xd nic nie słysze xd *łaspocze go teraz trzema naraz blaugh xd * ja ci zaraz dam "niesłysze"! blaugh ha! xd blaugh aaaaa *teraz ona sie wije i skręca prubując wydostać xd * waaa *łapie jakies piorko w zęby i też go łaskocze xd * xd no uwazaj bo bedziesz musiala sie wycierac xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|