|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:56 am
mam pytanie.... czy ktoś wie jaką kage zarzucił muzyczkę na http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/kage/kage.html ? taaaka... zaczapista...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:56 am
Kukus nowoprzybyłech pragnę poinformować o nowym POLL w MELINIE... zachęcam do głosowania ninja ... dawno ode mnie przytula nie dostaleś xd ninja bardzo mi przykro.. ale musze xd *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* :> 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:58 am
Addik Lethiel Jaswinder powiedziaŦ#8218;am lol 3nodding i nikt mnie nie zauważyŦ#8218;... crying *przytuuuuuuuuuul* whee ja zauwarzylem ale sie troszke zapomnialem ... przepraszam ... sweatdrop *biegnie krzyczac* Grupens-przytuuuuu question question yay !!! groopowe przytoole rlz twisted 4laugh whee whee whee *przytuuuuuuuuul Addika i Jas* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus nowoprzybyłech pragnę poinformować o nowym POLL w MELINIE... zachęcam do głosowania ninja ... dawno ode mnie przytula nie dostaleś xd ninja bardzo mi przykro.. ale musze xd *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* :> 4laugh whee 4laugh *jego twarz winduje dokładnie pomiędzy przesłodkimi piersiami Leth* matko bosa często chora... czy to raj na ziemi? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus nowoprzybyłech pragnę poinformować o nowym POLL w MELINIE... zachęcam do głosowania ninja ... dawno ode mnie przytula nie dostaleś xd ninja bardzo mi przykro.. ale musze xd *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* :> 4laugh whee 4laugh a ja mu dawno kopa w tylek nie zasadzilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd ale Ty chyba nie jesteś upierdliwy , nie ? xd *laskocze go dalej* i jeszcze jedno : nienawidze pionowych opisxp: a tak oge to uprzedzam kiedy kończę rozmowę xd nie ma się czego bać blaugh wiesz no trzebaby sprawdzic xd malo ludziow ma mojego gadanca i raczej nie znam opinii ale co tam xd <łapie rece> blaugh ^^ *przerzuca pisia do tylu na poduchy, przyczym uwalnia ręce. Skacze na pisiaaa... i laskocze xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:59 am
Kukus Lethiel Kukus nowoprzybyłech pragnę poinformować o nowym POLL w MELINIE... zachęcam do głosowania ninja ... dawno ode mnie przytula nie dostaleś xd ninja bardzo mi przykro.. ale musze xd *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* :> 4laugh whee 4laugh *jego twarz winduje dokładnie pomiędzy przesłodkimi piersiami Leth* matko bosa często chora... czy to raj na ziemi? heart O.o .. ups redface xd *podnosi sie* *pomaga mu wstać* *otrzepooje go z kooshu* smile *przytuuuuuuuuuuul* whee 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:59 am
Ozzwald a ja mu dawno kopa w tylek nie zasadzilem... a spróbuj tylko, kurduplu... to cię więcej nie zaproszę na wkurzanie wapna przy filmie domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:00 am
witaj Kiartooś wink *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd ale Ty chyba nie jesteś upierdliwy , nie ? xd *laskocze go dalej* i jeszcze jedno : nienawidze pionowych opisxp: a tak oge to uprzedzam kiedy kończę rozmowę xd nie ma się czego bać blaugh wiesz no trzebaby sprawdzic xd malo ludziow ma mojego gadanca i raczej nie znam opinii ale co tam xd <łapie rece> blaugh ^^ *przerzuca pisia do tylu na poduchy, przyczym uwalnia ręce. Skacze na pisiaaa... i laskocze xd * czuje sie jak manekin do cwiczen xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus jego twarz winduje dokładnie pomiędzy przesłodkimi piersiami Leth* matko bosa często chora... czy to raj na ziemi? heart O.o .. ups redface xd *podnosi sie* *pomaga mu wstać* *otrzepooje go z kooshu* smile *przytuuuuuuuuuuul* whee 4laugh blaugh mnie tam było dobrze, Słodziaczku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:01 am
Kukus Lethiel Kukus jego twarz winduje dokładnie pomiędzy przesłodkimi piersiami Leth* matko bosa często chora... czy to raj na ziemi? heart O.o .. ups redface xd *podnosi sie* *pomaga mu wstać* *otrzepooje go z kooshu* smile *przytuuuuuuuuuuul* whee 4laugh blaugh mnie tam było dobrze, Słodziaczku xd jeszcze bys mi sie udoosil sad xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|