|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:50 am
PointZer0 Ech , witam wszy... *patrzy na Lethiel i Lavę* ...wszystkich xd *olewa i idzie do lodówki, nic nowego* he ?? xd *skok na Zero* :> *przytuuuuuuuuul* witaj 4laugh umoowmy sie po matoorkach ;pwitaj Ozziu wink *przytuuuuuuuul* whee cio koopiles ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:51 am
Ozzwald Jaswinder powiedziałam lol 3nodding i nikt mnie nie zauważył... crying czesc.. ja dopiero co wrocilem z zakupow... Zgadnę... gorzałka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder powiedziałam lol 3nodding i nikt mnie nie zauważył... crying czesc.. ja dopiero co wrocilem z zakupow... Ozz 4laugh *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder powiedziałam lol 3nodding i nikt mnie nie zauważył... crying *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:52 am
PointZer0 Ozzwald Jaswinder powiedziałam lol 3nodding i nikt mnie nie zauważył... crying czesc.. ja dopiero co wrocilem z zakupow... Zgadnę... gorzałka ? nie... browar... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:52 am
Ozzwald PointZer0 Ozzwald Jaswinder powiedziałam lol 3nodding i nikt mnie nie zauważył... crying czesc.. ja dopiero co wrocilem z zakupow... Zgadnę... gorzałka ? nie... browar... blaugh No tak... W granicach błędu statystycznego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:53 am
Lethiel Jaswinder powiedziałam lol 3nodding i nikt mnie nie zauważył... crying *przytuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:54 am
Jaswinder Lethiel Jaswinder powiedziałam lol 3nodding i nikt mnie nie zauważył... crying *przytuuuuuuuuuul* whee 4laugh biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:55 am
nowoprzybyłech pragnę poinformować o nowym POLL w MELINIE... zachęcam do głosowania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:55 am
Addik Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Aya nie ma za co 4laugh fajna babeczka jestes xd blaugh thx 4laugh *smieje sie i też laskocze biggrin * Addik - masz 6861329 - ale ostrzegam, mogę być czasami nie miła, bardzo lubię przerywać rozmowy i zamykać gg kiedy jestem wkurzona, oraz blokować lub us#263; upierdliwych kolesi stare jesli cosiq ci nebedzie pasowalo to wal w prost ... ja nigdy sie nieobrazam ... NIGDY... nawet na realu ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi . np. Jak ostatnim razem zarywalem do dziewczyny i ona mnie perfidnie hamsko itd i tp olala po czym dostalem jeszcze wpierdol od innego ziomka za nia mimo ze wszystko bylo jej wina ... to wogle mnie to nieruszylo i dzien pozniej opruczlima pod okiem , wygladalem tak jak by sie nic nie stalo . aha... ok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:56 am
Kukus nowoprzybyłech pragnę poinformować o nowym POLL w MELINIE... zachęcam do głosowania Ja już rzuciłem tam chyba tę opcję z Omegą w roli noszącej portki w związku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:56 am