|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 9:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 9:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 9:30 am
daj kij -zajebie pedała xd tymczasem idziemy do sklepu po kolacje kiss
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 9:34 am
Isobelle daj kij -zajebie pedała xd tymczasem idziemy do sklepu po kolacje kiss ić... jakby co to wpadaj do mnie... C'Ya on a crossroads
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 1:00 pm
Kukus Isobelle daj kij -zajebie pedała xd tymczasem idziemy do sklepu po kolacje kiss ić... jakby co to wpadaj do mnie... C'Ya on a crossroads  A miś uszatek chandluje ... a prosiaczek pracuje w rzeźni ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 1:05 pm
BeeWolf Kukus Isobelle daj kij -zajebie pedała xd tymczasem idziemy do sklepu po kolacje kiss ić... jakby co to wpadaj do mnie... C'Ya on a crossroads  A miś uszatek chandluje ... a prosiaczek pracuje w rzeźni ... uszat, skurwiel, odkiedy pamiętam siedzi w DEALINGU... zaczynał od oranżady w zerówce... potem na podstawowe rozprowadzał sproszkowaną kredę twierdząc, że to koks... a jak się spiknął z Baltazarem G. to założyli grupę przestępczą, dealijącą we wszystnich szkołach średnich i na dyskotekach w naszym województwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 2:13 pm
Kukus BeeWolf A miś uszatek chandluje ... a prosiaczek pracuje w rzeźni ... uszat, skurwiel, odkiedy pamiętam siedzi w DEALINGU... zaczynał od oranżady w zerówce... potem na podstawowe rozprowadzał sproszkowaną kredę twierdząc, że to koks... a jak się spiknął z Baltazarem G. to założyli grupę przestępczą, dealijącą we wszystnich szkołach średnich i na dyskotekach w naszym województwie A wiesz, ze Plosiacka wypuscili, ile to juz minelo od afery RZeznianej ?? chyba 3 lata ...prosiaczek mowie ze interesy krecic z uszatkiem i baltazarem to zly motyw. wiesz ze jednak prybowali w glowie desta przewozic przez granice kartofle na bimbel ?? prosiaczek mowie " A to ja mu mowgu nie wydlubałem on sam chciał " ... strasne co ta kreda mu zrobiła z głową ... tak to jest jak sie w wieku 8 lat wciaga krede jako koks..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 2:41 pm
od dziś do piątku trwa w MELINIE tydzień humoru pseudoBRYTYJSKIEGO...
zasady przeglądu:
1. kawał musi być o królowej 2. kawał musi być niesmaczny 3. humor musi być wręcz fekalny lub drastyczny 4. wypowiedź musi zachować formę bufoniastą
na koniec przeglądu ogłosimy autora najlepszego kawału... ktoorym oczywiście będę ja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 2:43 pm
zgłoszone dowcipy
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Żona lorda Smitha rodzi, lord patrząc na wyłaniające się niemowle: - ojoj... nasze dziecko ma twarz królowej na co lekarz - ależ Lordzie Smith, toć to poród pośladkowy [autor: Kukus] ---------------------------------------------------------------------------------------------------
- Oh, królowa dziś wyglada przepieknie - tak, też tak mysle... ale to jej pies [autor: BeeWoolf]
---------------------------------------------------------------------------------------------------
- królowa ostatnio schudla - ależ, Martinie, to jest spruchniały stojak na parasole [autor: BeeWoolf i Kukus] ---------------------------------------------------------------------------------------------------
- Straznicy! prosze wyrzucic te stara babe z ogrodu palacowego - Ależ ksiaże, przecież to królowa matka [autor:BeeWoolf]
- Jaki jest najkrótszy dowcip o królowej na świecie? - Królowa jest piekna kobietą [autor:BeeWoolf]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 1:07 pm
oki moim zdaniem wygrywa dowcip #3 biggrin życze miłego wieczoru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 1:24 pm
Isobelle oki moim zdaniem wygrywa dowcip #3 biggrin życze miłego wieczoru joł, ma bjacz wink należy nadmienić... czarna bjacz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 6:42 pm
eeee tam przecież ze mnie blondi smile ale to nic może być czarna , bouncować przy rurze sie nauczyłem śpij dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 6:50 pm
Isobelle eeee tam przecież ze mnie blondi smile ale to nic może być czarna , bouncować przy rurze sie nauczyłem śpij dobrze nie chce mi się spać... i czuję, że ty też dziś nie masz tego w planach wink bo i telefon masz wyłączony jakiś xd esz ty świntuchu ty redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 10:17 pm
czy wiecie, ze... Marian to zajebisty psycholpoczytajta sobie... dobry floł ma ten cioł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 4:19 am
Kukus czy wiecie, ze... Marian to zajebisty psycholpoczytajta sobie... dobry floł ma ten cioł xp .... A ty dlubiesz marianowi rodzynki ?? bo sie nie kanapowiec skarzyl !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|