|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:32 am
YumiTao czesc rofl mmm...same fajne pierogi widze 3nodding heart oi!...najsmaczniejsze...pisz wiekszymi literkami bo musze wytezac swoj "sokoli wzrok" aby cos djorzec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:33 am
Kiray YumiTao czesc rofl mmm...same fajne pierogi widze 3nodding heart oi!...najsmaczniejsze...pisz wiekszymi literkami bo musze wytezac swoj "sokoli wzrok" aby cos djorzec xd nie marudz... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:37 am
YumiTao Kiray YumiTao czesc rofl mmm...same fajne pierogi widze 3nodding heart oi!...najsmaczniejsze...pisz wiekszymi literkami bo musze wytezac swoj "sokoli wzrok" aby cos djorzec xd nie marudz... mrgreen nie marudze...tylko moj sprzet optyczny nie wyrabia wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:42 am
Kiray YumiTao Kiray YumiTao czesc rofl mmm...same fajne pierogi widze 3nodding heart oi!...najsmaczniejsze...pisz wiekszymi literkami bo musze wytezac swoj "sokoli wzrok" aby cos djorzec xd nie marudz... mrgreen nie marudze...tylko moj sprzet optyczny nie wyrabia wink xd to ci na złosc bede robic rofl ...co wy tu wogóle paliliscie..bo mi tu smiedzi pewnym zielonym liściem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:44 am
YumiTao to ci na złosc bede robic rofl ...co wy tu wogóle paliliscie..bo mi tu smiedzi pewnym zielonym liściem mrgreen mrgreen ..... nie...... moge....... nabrac........ dyst..ansu..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy YumiTao to ci na złosc bede robic rofl ...co wy tu wogóle paliliscie..bo mi tu smiedzi pewnym zielonym liściem mrgreen mrgreen ..... nie...... moge....... nabrac........ dyst..ansu..... mrgreen podziel sie ...albo nie ...mam lepsze w portfelu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy YumiTao to ci na złosc bede robic rofl ...co wy tu wogóle paliliscie..bo mi tu smiedzi pewnym zielonym liściem mrgreen mrgreen ..... nie...... moge....... nabrac........ dyst..ansu..... mrgreen Ej piekne panie, topicu rozwijac nie moge... czekam na kandydatury scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:50 am
YumiTao opcy YumiTao to ci na złosc bede robic rofl ...co wy tu wogóle paliliscie..bo mi tu smiedzi pewnym zielonym liściem mrgreen mrgreen ..... nie...... moge....... nabrac........ dyst..ansu..... mrgreen podziel sie ...albo nie ...mam lepsze w portfelu mrgreen wierz mi nie masz lepszego......... cool 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:52 am
opcy YumiTao opcy YumiTao to ci na złosc bede robic rofl ...co wy tu wogóle paliliscie..bo mi tu smiedzi pewnym zielonym liściem mrgreen mrgreen ..... nie...... moge....... nabrac........ dyst..ansu..... mrgreen podziel sie ...albo nie ...mam lepsze w portfelu mrgreen wierz mi nie masz lepszego......... cool 3nodding ekchm..no nie wiem...po jednej nabitej masz tak jak po 3 mrgreen istna siekierka domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:54 am
Kiray Ty nie dobra...wiem ustawi sobie w przegladarce wielkosc na 120% i nie bedzie problemu nic nie palili...herbatke mietowa sobie pili i dlatego tak pachnie... co za sciemniacz.... mrgreen przeciez czuje ze to nie herbatka ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:55 am
Gdzie Rava znowu wcieło domokun ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:59 am
YumiTao Kiray Ty nie dobra...wiem ustawi sobie w przegladarce wielkosc na 120% i nie bedzie problemu nic nie palili...herbatke mietowa sobie pili i dlatego tak pachnie... co za sciemniacz.... mrgreen przeciez czuje ze to nie herbatka ... rofl nie wiem nie znam sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|