|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:47 am
Hey mam świetny pomysł na mój topic. Stwoże Opowieść pt. "~Legowisko Czarnych Smoków~" I tylko ja będe pisać na tym topicku różne rozdziały tej opowieści fantasy. A osoby z pomysłem będą mi przysyłać pomysły na PM'a ^^ Co wy na to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja ! *podskakooje* *łapie go za ręke i biegnie do basenu* yay !! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idziemy
ciągnie lethiel za ręke i wskakuje do wody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Basen, muszę sobie jakiś kostium kupić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:48 am
*Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...*
Czekajcie! Czekajcie!
*Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody*
-FANDANGOOOO!
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:49 am
Dobrywieczór wszystkim ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:50 am
Mistic_Lina Dobrywieczór wszystkim ^^ chodź pływać ps. jesteś X-em
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:50 am
Geralt_Bialy_Wilk *Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...* Czekajcie! Czekajcie! *Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody* -FANDANGOOOO! blaugh *odplywa kawalek zeby ukryć sie przed pluskiem* hihi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:51 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...* Czekajcie! Czekajcie! *Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody* -FANDANGOOOO! blaugh *odplywa kawalek zeby ukryć sie przed pluskiem* hihi whee podpływa i przytapia lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:52 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...* Czekajcie! Czekajcie! *Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody* -FANDANGOOOO! blaugh *odplywa kawalek zeby ukryć sie przed pluskiem* hihi whee *Geralt wynużył się, wypluł wodę z ust i podpłynął do reszty* Ponurkujemy? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:53 am
Sayokun Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...* Czekajcie! Czekajcie! *Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody* -FANDANGOOOO! blaugh *odplywa kawalek zeby ukryć sie przed pluskiem* hihi whee podpływa i przytapia lethiel łaaaaa........ xd *wyplywa i przytapia go* hihi.... nie masz szans twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:54 am
Lethiel Sayokun Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...* Czekajcie! Czekajcie! *Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody* -FANDANGOOOO! blaugh *odplywa kawalek zeby ukryć sie przed pluskiem* hihi whee podpływa i przytapia lethiel łaaaaa........ xd *wyplywa i przytapia go* hihi.... nie masz szans twisted 'ciągnie jej nogi pod wodą' jesteś pewna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Wskakuje do wody za resztą*Wheeeeeeeeeee!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eeee.... Szukam męża LOL nr gg 1891821 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...* Czekajcie! Czekajcie! *Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody* -FANDANGOOOO! blaugh *odplywa kawalek zeby ukryć sie przed pluskiem* hihi whee podpływa i przytapia lethiel łaaaaa........ xd *wyplywa i przytapia go* hihi.... nie masz szans twisted crying Zaczeli beze mnie crying *podpływa do przytapiającej się nawzajem dwójki, nurkuje i ciągnie za nogi Say'iego* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|