|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 1:56 pm
Lopatka P a t e l n i a kto nie skacze, jest za wisłą ninja kto nie skacze ten z UJotu!!! aż tak się nie lubicie tam? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 6:17 am
hiohihihihi przypomnialo mi sie gimnazjum jak chlopaki na lekcji wolali: kto nie skacze ten z policji a wszyscy hop hop hop i podskakujemy, a nauczyciele tacy zdziwieni... piekne czasy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 7:03 am
Ignacy Wieniawa Lopatka P a t e l n i a kto nie skacze, jest za wisłą ninja kto nie skacze ten z UJotu!!! aż tak się nie lubicie tam? xd UJotowcy to gorsza rasa ludzi ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 10:38 am
Pochwale sie, że zajęłam 3 miejsce w wielkanocnym konkursie avatarowym. ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 29, 2010 12:27 pm
"Moje" koło naukowe wygrało dzisiaj nagrodę publiczności na Giełdzie Kół Naukowych.
Łamiemy stereotypy, bibliotekarz też człowiek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 29, 2010 12:41 pm
Hej, Dame Butterfly, jaki miałaś nick przedtem, jestem pewien że zmieniłaś, bo twoją sygnaturą bardzo mocno kojarzę mrgreen
Sugerujesz, że nasze społeczeństwo uważa bibliotekarzy za kogoś mało wartościowego? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2010 4:48 am
Ignacy Wieniawa Hej, Dame Butterfly, jaki miałaś nick przedtem, jestem pewien że zmieniłaś, bo twoją sygnaturą bardzo mocno kojarzę mrgreen Sugerujesz, że nasze społeczeństwo uważa bibliotekarzy za kogoś mało wartościowego? ;D Sasori69. Może nie za kogoś mało wartościowego ale na pewno za ludzi dosyć nudnych. My pokazaliśmy że tacy nie są (kolega przebrał się za bibliotekarę starej daty, a koleżanka latała w skórzanym wdzianku i z pejczykiem ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2010 4:54 am
Dame Butterfly Ignacy Wieniawa Hej, Dame Butterfly, jaki miałaś nick przedtem, jestem pewien że zmieniłaś, bo twoją sygnaturą bardzo mocno kojarzę mrgreen Sugerujesz, że nasze społeczeństwo uważa bibliotekarzy za kogoś mało wartościowego? ;D Sasori69. Może nie za kogoś mało wartościowego ale na pewno za ludzi dosyć nudnych. My pokazaliśmy że tacy nie są (kolega przebrał się za bibliotekarę starej daty, a koleżanka latała w skórzanym wdzianku i z pejczykiem ^^) A właśnie, Sasori xd Może jako osoby nie muszą być nudne, ale praca taka sobie, jak dla mnie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2010 5:29 am
mi się tam dziwne rzeczy przychodzą do głowy na myśl o zawodzie bibliotekarki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 03, 2010 4:15 am
To dobrze, że nie widziałaś nas w akcji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 21, 2010 8:42 am
Mam 100% z rozszerzonej maturki z angla!!! biggrin rofl biggrin
PS: Musiałam się pochwalić ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 21, 2010 9:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 21, 2010 11:24 am
Ja to chciałem napisać xd
Jak to było, można zdawać rozszerzony ustny i podstawę pisemną? Jak ty zdajesz? Pisemnie też rozszerzony poziom, tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 21, 2010 12:43 pm
Rozszerzona pisemna i ustna ( komplecik biggrin ). A można chyba rozszerzoną pisemną i podstawową ustną.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|