|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:35 am
heyy... traz pewnie znajac mow wiek nie bedziesz chcial sie "pacac" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:36 am
bzyczku neutral to chyba Aya powina byc bzyczkiem bo ma skrzydła i sobie pewnie bzyka z kwiataka na kwiatek xd ja moge byc promyczkiem [w formnie zwęglonej ] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:37 am
Ntsumi_Aya Addik Ntsumi_Aya zdecydowałam się wrocić... czesc motylq 3nodding daj mi swoje gg ... plosheeee sory, ale ostatnie osoby które miałam z gai skasowali mi rodzice .. - na nich nie ma sposobu... moje gg jest tylko udostępniane dla przyjaciół... chwila... czy ja dobrze rozumiem? twoi rodzice pokasowali ci z listy GG ludzi z GAIi? ja bym starą zajebał za włożenie łap w moje GG...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:37 am
Ntsumi_Aya heyy... traz pewnie znajac mow wiek nie bedziesz chcial sie "pacac" xp dlaczego? ^^ lubilem cie i lubie dalej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:38 am
witajcie 4laugh whee tajniasty powroot mnie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao bzyczku neutral to chyba Aya powina byc bzyczkiem bo ma skrzydła i sobie pewnie bzyka z kwiataka na kwiatek xd ja moge byc promyczkiem [w formnie zwęglonej ] blaugh promyczek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:39 am
Kukus Ntsumi_Aya Addik Ntsumi_Aya zdecydowałam się wrocić... czesc motylq 3nodding daj mi swoje gg ... plosheeee sory, ale ostatnie osoby które miałam z gai skasowali mi rodzice .. - na nich nie ma sposobu... moje gg jest tylko udostępniane dla przyjaciół... chwila... czy ja dobrze rozumiem? twoi rodzice pokasowali ci z listy GG ludzi z GAIi? ja bym starą zajebał za włożenie łap w moje GG... ale ja jestem znacznie młodsza od ciebie xp też bym ich wtedy z chęcią zajebała (sory za słownictwo) ale jak im będę do tego pyskować to mi kare założą xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh whee tajniasty powroot mnie :> witaj znow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh whee tajniasty powroot mnie :> Hej leth
doszłaś juz do siebie po tych zakupach :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:40 am
Lavagetas_heqetai Lethiel witajcie 4laugh whee tajniasty powroot mnie :> witaj znow xd O.o auuu crying xd *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh *wgryza sie w jego ucho* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:41 am
YumiTao Lethiel witajcie 4laugh whee tajniasty powroot mnie :> Hej leth
doszłaś juz do siebie po tych zakupach :>*przytuuuuuuuuuul* whee nie za bardzo O_o .. bo zostalam podstepnie wyciagnięta na spacer xd ... wiec teraz dopiero odpoczywam :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:41 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya heyy... traz pewnie znajac mow wiek nie bedziesz chcial sie "pacac" xp dlaczego? ^^ lubilem cie i lubie dalej blaugh 0_o thx 4laugh (cuuute simile) biggrin *pac go poducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:43 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel witajcie 4laugh whee tajniasty powroot mnie :> witaj znow xd O.o auuu crying xd *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh *wgryza sie w jego ucho* xd ał ała ał xd blaugh
Aya nie ma za co 4laugh fajna babeczka jestes xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:44 am
Lethiel YumiTao Lethiel witajcie 4laugh whee tajniasty powroot mnie :> Hej leth
doszłaś juz do siebie po tych zakupach :>*przytuuuuuuuuuul* whee nie za bardzo O_o .. bo zostalam podstepnie wyciagnięta na spacer xd ... wiec teraz dopiero odpoczywam :] boroczek whee trzebabyło sie zbuntowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|