|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:15 am
Sir_Snajper Addik apropos jedzenia ... to zjadl bym cosiq bo 10 godzn bez jedzenia to troche duzo ... moze mi ktos zamowi TelePizze question ktora telepizze?? ze stargardu?? To ze siedzisz obok mnie nie daje ci praw do cwaniakowania ... stressed tylko opcy moze cwaniakowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:17 am
Addik Sir_Snajper Addik apropos jedzenia ... to zjadl bym cosiq bo 10 godzn bez jedzenia to troche duzo ... moze mi ktos zamowi TelePizze question ktora telepizze?? ze stargardu?? To ze siedzisz obok mnie nie daje ci praw do cwaniakowania ... stressed tylko opcy moze cwaniakowac blaugh ja bym ze Stargardu poprosił heart Olę heart Opc nie cwaniakuje, Opc opczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to był chyba zły pomysł zjesc tego surowego naleśnika pojde w slady Delein *beeełt*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Sir_Snajper Addik apropos jedzenia ... to zjadl bym cosiq bo 10 godzn bez jedzenia to troche duzo ... moze mi ktos zamowi TelePizze question ktora telepizze?? ze stargardu?? To ze siedzisz obok mnie nie daje ci praw do cwaniakowania ... stressed tylko opcy moze cwaniakowac blaugh nie tylko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:23 am
Jesli ktos jest ze stargardu to moj numer gg:4635047 piszcie nie bojcie sie, nie gryze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:25 am
Addik Kukus ja bym ze Stargardu poprosił heart Olę heart Opc nie cwaniakuje, Opc opczy wink a ty ze stargarda {tak jak ja } jestes czy7 zjakiej innej wiochy question z innej wiochy... taka dziura na mazowszu... Warsazwa się zwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:26 am
Sir_Snajper Jesli ktos jest ze stargardu to moj numer gg:4635047 piszcie nie bojcie sie, nie gryze biggrin akurat ... KLAMIE ... auuyyy .. przestan exclaim *odpedza kopniakiem *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:27 am
Addik Sir_Snajper Jesli ktos jest ze stargardu to moj numer gg:4635047 piszcie nie bojcie sie, nie gryze biggrin akurat ... KLAMIE ... auuyyy .. przestan exclaim *odpedza kopniakiem * cicho... bo nic nie powiedza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:30 am
zdecydowałam się wrocić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:32 am
Ntsumi_Aya zdecydowałam się wrocić... czesc motylq 3nodding daj mi swoje gg ... plosheeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:34 am