|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:56 am
Addik *lapie nogami żyrandol , wyślizguje się z jego uścisku, łapie go za rękę i rzuca na stos poduszek* co ty samobujca jestes question exclaim ok to ja juz lece naprawde... pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:58 am
Ozzwald moze u mnie melo bo starzy wyjerzdzaja... jak michal bedzie mogl wpasc to jeszcze pawla sciagne... jestem ZA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:59 am
BeeWolf Eeee tak szykuje sie ... wymysliłem sobie ze u ciebie sie napijemy na balkonie zrobimy grilla biggrin bedziem spać w twoim luzku i to co robimy robić w twojej ubikacji biggrin xd jesteście jak najbardziej zaproszeni... dla was zawsze znajdzie się wolne miejsce w moim łóżku, ewentualnie mamusinym jeśli gdzieś sobie pójdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:01 am
opcy BeeWolf opcy i nawachaj sie pasty do butów! Tobie to baby trzeba, ... bo so ordynarny zrobileś, i niechcesz Niuchać moich skarpetek crying "Pieniedzy mi trza...... i baby mi trza..... i wina mi trza czerwonegooooooo" oczywiście z siarczkowym osadem świadczącym o oryginalnych receprturach mieszania w beczce po benzynie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:02 am
Ntsumi_Aya Addik *lapie nogami żyrandol , wyślizguje się z jego uścisku, łapie go za rękę i rzuca na stos poduszek* co ty samobujca jestes question exclaim ok to ja juz lece naprawde... pa *znika w locie i pojawia sie stojac na glowie *<******** ... nie tak mialo byc *znowu znika i pojawia sie lezac na poduszkach * ok tak jush lepiej ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:02 am
*blorp* Ja kapituluję == *pada na kanapę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:04 am
mniam nie ma to jak wcinac surowe naleśniki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:04 am
YumiTao mniam nie ma to jak wcinac surowe naleśniki xd O.o... *biegnie do kibla* *beeeeełt*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:06 am
Delein YumiTao mniam nie ma to jak wcinac surowe naleśniki xd O.o... *biegnie do kibla* *beeeeełt* a tobie co ? porzadnego nalesnika nie widziała xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:07 am
Addik Delein YumiTao mniam nie ma to jak wcinac surowe nale�›niki xd O.o... *biegnie do kibla* *beeeee�‚t* *biegnie za nia p, podaje jej chustczki i pyta :* nic ci nie jest confused *wkłada głowę pod kran* *bierze chusteczki i wyciera się* A wyglądam, jakby mi się coś stało? == Yumi- nie chcę dzisiaj oglądac niczego zjadliwego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:10 am
Okejka, ja idę pić... Do jutra...jeżeli dożyję... *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:10 am
apropos jedzenia ... to zjadl bym cosiq bo 10 godzn bez jedzenia to troche duzo ...
moze mi ktos zamowi TelePizze question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:11 am
Delein Addik Delein YumiTao mniam nie ma to jak wcinac surowe nale�›niki xd O.o... *biegnie do kibla* *beeeee�‚t* *biegnie za nia p, podaje jej chustczki i pyta :* nic ci nie jest confused *wkłada głowę pod kran* *bierze chusteczki i wyciera się* A wyglądam, jakby mi się coś stało? == Yumi- nie chcę dzisiaj oglądac niczego zjadliwego... hmm...czyzbys sie przejadała ? łakomczuchu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:13 am
Addik apropos jedzenia ... to zjadl bym cosiq bo 10 godzn bez jedzenia to troche duzo ... moze mi ktos zamowi TelePizze question ktora telepizze?? ze stargardu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|