|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:44 am
BeeWolf a jja jestem głodny wiec zamilcz kobieto najedzono da syta :0 ... pa ROXHER... Tak, jestem najedzona i jest mi z tym źle...tym bardziej, że mam świadomość, że zaraz idę pić...a w moim stanie to się może skończyć źle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Delein BeeWolf Delein Spoko, za jakąś godzinkę wybywam na imprezę razz a ja czekam na obiad biggrin ... kurw..mac ale zimno od ozzwalda wracalem do domu ponad godzine :0 ... a dokłądnie godzine i 23 albo 42 minuty juz sam nie wiem ;( Ja jestem właśnie po obiadku... I jest mi niedobrze == a jja jestem głodny wiec zamilcz kobieto najedzono da syta :0 ... pa ROXHER... jak tak patrze jak piszesz to sadze ze plyny ktore wypile wplynely na twoja percepcje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik *przytul & cmoq w poliq * Ale te nashe repliki slabe sa ... walczymy naprawde czy to nie ma sensu question hmmm czy ja wieeem? *wyciąga katane i wykonuje cięcie xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy BeeWolf opcy i nawachaj sie pasty do butów! Tobie to baby trzeba, ... bo so ordynarny zrobileś, i niechcesz Niuchać moich skarpetek crying "Pieniedzy mi trza...... i baby mi trza..... i wina mi trza czerwonegooooooo" a mi obiadu i kasy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:47 am
Ozzwald jak tak patrze jak piszesz to sadze ze plyny ktore wypile wplynely na twoja percepcje... czemu tak sadzisz ?? głodny jestem crying jak cholera... to nie ja spałem do 11 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*jebut w domo* Żadna szerokogębna poczwara nie będzie mi się pałętać pod nogami!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf opcy BeeWolf opcy i nawachaj sie pasty do butów! Tobie to baby trzeba, ... bo so ordynarny zrobileś, i niechcesz Niuchać moich skarpetek crying "Pieniedzy mi trza...... i baby mi trza..... i wina mi trza czerwonegooooooo" a mi obiadu i kasy ... a mnie dupy trza... bo mi ptak uschnie niedlugo... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:48 am
ok ja lece ninja oczy mnie powoli zaczynają boleć xp jakby co można mnie zpodkać w grz : mu - online pod nikiem "aya_PL"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:49 am
Ntsumi_Aya ok ja lece ninja oczy mnie powoli zaczynają boleć xp jakby co można mnie zpodkać w grz : mu - online pod nikiem "aya_PL" Nu narazie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:51 am
Ntsumi_Aya Addik *przytul & cmoq w poliq * Ale te nashe repliki slabe sa ... walczymy naprawde czy to nie ma sensu question hmmm czy ja wieeem? *wyciąga katane i wykonuje cięcie xd * *sciska mocniej {ale nie zgniata} puszcza sie nogami i razem spadaja na ziemie { razem o ile ona cosiq nie wykombinuje } * jak kcesh mozesz wbic mi katane w plecy stare ps. jak tomir przyjdzie to bedziemy mieli przechlapane bo on pewnie ma masamune - 2m metrowe ostrze gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:53 am
Ntsumi_Aya ok ja lece ninja oczy mnie powoli zaczynają boleć xp jakby co można mnie zpodkać w grz : mu - online pod nikiem "aya_PL" masz gg ?? papap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|