Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11293 11294 11295 11296 11297 11298 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ntsumi_Aya

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:36 am

Addik
Ntsumi_Aya
Addik
* w powietrzu nrobi sie przezroczyst a po chwili rozdwaja sie i laduje jak trinity w matrixie *
xd xd xd xd *skupia się... wokoło nij pojawiają się kręgi światła* *otwiera teraz świecące oczy xd * xd *znikąd nagle pojawia sie mięczy dwoma Addik'ami i łapiąc ich obu za ubranie wyrzuca przez okno*
*oba addiki wybuchaja a prawdziwy siedzi na rzerandolo zwisajac glowa do dolu i sie smieje* blaugh
*replika Ai też wybucha, a orginał siedzi obok Addika i też sie śmieje xd *
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:37 am

BeeWolf
Kukus
BeeWolf
hce powiedziec ze ankieta jest nie pełna powinno byc jeszcze bo kukus to Foiut na kaczych nuzkach i puka co sie rusza biggrin xp
przepraszam, już poprawiam
no kusza i zeby to mi było ostatni raz Fallusie jeden.
wybacz o Waginalny bracie, już poprawiłem mój wielki błąd... a teraz mnie powiedz czy szykuje się jakieś picie na długi weekend?

Kukus

HeeroX

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:38 am

Meep musze isc xp papatki wam do zobaczonka

Delein
Ozzwald
napij sie piwa...

Spoko, za jakąś godzinkę wybywam na imprezę razz

a ja czekam na obiad biggrin ... kurw..mac ale zimno od ozzwalda wracalem do domu ponad godzine :0 ... a dokłądnie godzine i 23 albo 42 minuty juz sam nie wiem ;(

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Ntsumi_Aya

HeeroX
Ntsumi_Aya
HeeroX
pffff ale mi sie dostaje XP *podskakuje do gory i pac ja poducha* ^_^
Hej Hej Delein co ci jest ?

^^ taka juz jest... wojna na poduchy *łapie go w powietrzy i rzuca na gore poduch składująca sie dzies w pokoju blaugh (nieokreślone miejsce) *
*opada na dywanik i zmienia sie w liska z poducha w mordce skacze na nia i pac* =^__^=
eek liiiisek xd (mam slabość do liskow , wilkow i kotow blaugh ) *pac lekko liska * xd *niemoże wytrzymać- przytul liska xd *

Kukus
BeeWolf
Kukus
BeeWolf
hce powiedziec ze ankieta jest nie pełna powinno byc jeszcze bo kukus to Foiut na kaczych nuzkach i puka co sie rusza biggrin xp
wybacz o Waginalny bracie, już poprawiłem mój wielki błąd... a teraz mnie powiedz czy szykuje się jakieś picie na długi weekend?
moze u mnie melo bo starzy wyjerzdzaja... jak michal bedzie mogl wpasc to jeszcze pawla sciagne...

Ozzwald

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:39 am

Kukus
BeeWolf
Kukus
BeeWolf

Eeee tak szykuje sie ... wymysliłem sobie ze u ciebie sie napijemy na balkonie zrobimy grilla biggrin bedziem spać w twoim luzku i to co robimy robić w twojej ubikacji biggrin xd
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:40 am

Ozzwald
Delein
HeeroX
Delein
HeeroX

Hej Hej Delein co ci jest ?

Jajnik...nawet dwa na dodatek szlag by to scream
oh sad no to wez Nospa razz
Czesc Bee

Wzięłam dzisiaj 3 ibupromy...
napij sie piwa...
i nawachaj sie pasty do butów!

opcy

NaviRetlav

Ntsumi_Aya
Addik
Ntsumi_Aya
Addik
* w powietrzu nrobi sie przezroczyst a po chwili rozdwaja sie i laduje jak trinity w matrixie *
xd xd xd xd *skupia się... wokoło nij pojawiają się kręgi światła* *otwiera teraz świecące oczy xd * xd *znikąd nagle pojawia sie mięczy dwoma Addik'ami i łapiąc ich obu za ubranie wyrzuca przez okno*
*oba addiki wybuchaja a prawdziwy siedzi na rzerandolo zwisajac glowa do dolu i sie smieje* blaugh
*replika Ai też wybucha, a orginał siedzi obok Addika i też sie śmieje xd *

*przytul & cmoq w poliq * Ale te nashe repliki slabe sa ... walczymy naprawde czy to nie ma sensu question

HeeroX
Meep musze isc xp papatki wam do zobaczonka
paa sad

Ntsumi_Aya

Delein

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:41 am

BeeWolf
Delein
Ozzwald
napij sie piwa...

a ja czekam na obiad biggrin ... kurw..mac ale zimno od ozzwalda wracalem do domu ponad godzine :0 ... a dokłądnie godzine i 23 albo 42 minuty juz sam nie wiem ;(

Ja jestem właśnie po obiadku...
I jest mi niedobrze ==
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:41 am

opcy

Tobie to baby trzeba, ... bo so ordynarny zrobileś, i niechcesz Niuchać moich skarpetek crying

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Delein

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:42 am

opcy

Posprzontaj stare
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:42 am

BeeWolf
opcy

Tobie to baby trzeba, ... bo so ordynarny zrobileś, i niechcesz Niuchać moich skarpetek crying
"Pieniedzy mi trza...... i baby mi trza..... i wina mi trza czerwonegooooooo"

opcy

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:43 am

Delein
BeeWolf
Delein
Ozzwald
napij sie piwa...

Ja jestem właśnie po obiadku...
I jest mi niedobrze ==

a jja jestem głodny wiec zamilcz kobieto najedzono da syta :0 ...

pa ROXHER...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11293 11294 11295 11296 11297 11298 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games