|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:30 am
HeeroX Hej Hej Delein co ci jest ? Jajnik...nawet dwa na dodatek szlag by to scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:30 am
Addik * w powietrzu nrobi sie przezroczyst a po chwili rozdwaja sie i laduje jak trinity w matrixie * xd xd xd xd *skupia się... wokoło nij pojawiają się kręgi światła* *otwiera teraz świecące oczy xd * xd *znikąd nagle pojawia sie mięczy dwoma Addik'ami i łapiąc ich obu za ubranie wyrzuca przez okno* Witaj Deli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:31 am
Kukus Omega Sun Ozzwald Omega Sun Kukus w MELINIE nowy POLL... głosujta stare dlacyego tak sie patrzysz na mojego brata... ? zapoznalam sie wlasnie z ankieta blaugh podpowiem, że prawie wszystkie odpowiedzi są prawidłowe blaugh hce powiedziec ze ankieta jest nie pełna powinno byc jeszcze bo kukus to Foiut na kaczych nuzkach i puka co sie rusza biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein HeeroX Hej Hej Delein co ci jest ? Jajnik...nawet dwa na dodatek szlag by to scream kijem go kijem... ewentualnie mogę ci pomóc, ulżyć w bólu niezastąpioną metodą blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus coby się nie czuła pominięta dodałem jeszcze jedną odpowiedź do wyboru [espeszeli for ju, Omega] heart blaugh eek gonk coz za zaszczyt mnie spotkal stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:32 am
BeeWolf hce powiedziec ze ankieta jest nie pełna powinno byc jeszcze bo kukus to Foiut na kaczych nuzkach i puka co sie rusza biggrin xp przepraszam, już poprawiam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein HeeroX Hej Hej Delein co ci jest ? Jajnik...nawet dwa na dodatek szlag by to scream oh sad no to wez Nospa razz Czesc Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX pffff ale mi sie dostaje XP *podskakuje do gory i pac ja poducha* ^_^ Hej Hej Delein co ci jest ? ^^ taka juz jest... wojna na poduchy *łapie go w powietrzy i rzuca na gore poduch składująca sie dzies w pokoju blaugh (nieokreślone miejsce) *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Delein HeeroX Hej Hej Delein co ci jest ? Jajnik...nawet dwa na dodatek szlag by to scream kijem go kijem... ewentualnie mogę ci pomóc, ulżyć w bólu niezastąpioną metodą blaugh stare Jeżeli nie masz przy sobie na przykład morfiny na uśmierzenie bólu, to daj mi spokój... A jak ktoś mi dzisiaj podpadnie...blah...w każdym razie z góry sory za moje zachowanie...kobiety powinny zrozumieć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:33 am
Kukus BeeWolf hce powiedziec ze ankieta jest nie pełna powinno byc jeszcze bo kukus to Foiut na kaczych nuzkach i puka co sie rusza biggrin xp przepraszam, już poprawiam no kusza i zeby to mi było pstatni raz Fallusie jeden.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:33 am
Ntsumi_Aya Addik * w powietrzu nrobi sie przezroczyst a po chwili rozdwaja sie i laduje jak trinity w matrixie * xd xd xd xd *skupia się... wokoło nij pojawiają się kręgi światła* *otwiera teraz świecące oczy xd * xd *znikąd nagle pojawia sie mięczy dwoma Addik'ami i łapiąc ich obu za ubranie wyrzuca przez okno* *oba addiki wybuchaja a prawdziwy siedzi na rzerandolo zwisajac glowa do dolu i sie smieje* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:34 am
HeeroX Delein HeeroX Hej Hej Delein co ci jest ? Jajnik...nawet dwa na dodatek szlag by to scream oh sad no to wez Nospa razz Czesc Bee Wzięłam dzisiaj 3 ibupromy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:34 am
Ntsumi_Aya HeeroX pffff ale mi sie dostaje XP *podskakuje do gory i pac ja poducha* ^_^ Hej Hej Delein co ci jest ? ^^ taka juz jest... wojna na poduchy *łapie go w powietrzy i rzuca na gore poduch składująca sie dzies w pokoju blaugh (nieokreślone miejsce) * *opada na dywanik i zmienia sie w liska z poducha w mordce skacze na nia i pac* =^__^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:35 am
Delein HeeroX Delein HeeroX Hej Hej Delein co ci jest ? Jajnik...nawet dwa na dodatek szlag by to scream oh sad no to wez Nospa razz Czesc Bee Wzięłam dzisiaj 3 ibupromy... napij sie piwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|