|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:22 am
Omega Sun Kukus w MELINIE nowy POLL... głosujta stare Dzien dobry Omega
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun Kukus w MELINIE nowy POLL... głosujta stare dlacyego tak sie patrzysz na mojego brata... ? zapoznalam sie wlasnie z ankieta blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX *smieje sie wyciaga jeszcze mniejsza poduche i pac Aye* =^_^= :3 ^___________^ *usmiech od ucha do ucha * biggrin tak mam ^^ a raczej moj brat ^^ (ma katane i chyba 4 bokeny =^^= ) *wraca do normalnych rozmirow (razem z podusia) ii pac liska blaugh * ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:23 am
Omega Sun Kukus w MELINIE nowy POLL... głosujta stare że o co ci się chodzi? stare że się nie podoba? xp ale taka prawda, pogódź się z tym... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Ntsumi_Aya Addik *wyciaga nunczaku i zaczyna nim obracac z taka predkoscia ze niewidac ani nunczaq ani reki * [ na realu tesh tak potrafie ] No pewnie ze walcze ... ps . Treningi aikido nie sa takie straszne ... ja mialem zakwasy przez pierwszy miesiac ale potem jakos mi przeszlo stressed biggrin *pojawia się za nim i wykonyje cięcie xd * p's ale mnie nie o aikido chodzi, tylko o jaido (sztuka władania mieczem ninja ) *robi unik/skok , w bok i kosi nunczaq po nogach* *robisalto do przodu (unikając nunczaqu) , łapie go za ręce i przerzuca za plecy * ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:24 am
Ntsumi_Aya HeeroX *smieje sie wyciaga jeszcze mniejsza poduche i pac Aye* =^_^= :3 ^___________^ *usmiech od ucha do ucha * biggrin tak mam ^^ a raczej moj brat ^^ (ma katane i chyba 4 bokeny =^^= ) *wraca do normalnych rozmirow (razem z podusia) ii pac liska blaugh * ^^ Fajnie ^_^ *znika i pojawia sie za nia z wielka puchata poducha* meh meh meh X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:24 am
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Kukus w MELINIE nowy POLL... głosujta stare dlacyego tak sie patrzysz na mojego brata... ? zapoznalam sie wlasnie z ankieta blaugh taka jest brutalna rzeczywistosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:25 am
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Kukus w MELINIE nowy POLL... głosujta stare dlacyego tak sie patrzysz na mojego brata... ? zapoznalam sie wlasnie z ankieta blaugh podpowiem, że prawie wszystkie odpowiedzi są prawidłowe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:26 am
HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX *smieje sie wyciaga jeszcze mniejsza poduche i pac Aye* =^_^= :3 ^___________^ *usmiech od ucha do ucha * biggrin tak mam ^^ a raczej moj brat ^^ (ma katane i chyba 4 bokeny =^^= ) *wraca do normalnych rozmirow (razem z podusia) ii pac liska blaugh * ^^ Fajnie ^_^ *znika i pojawia sie za nia z wielka puchata poducha* meh meh meh X3 0_o szybki jestes blaugh *robi salto w tył za liska i pac po znowu poducha xd blaugh * ^______^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:27 am
Ntsumi_Aya Addik Ntsumi_Aya biggrin *pojawia się za nim i wykonyje cięcie xd * *robi unik/skok , w bok i kosi nunczaq po nogach* *robisalto do przodu (unikając nunczaqu) , łapie go za ręce i przerzuca za plecy * ^^ * w powietrzu nrobi sie przezroczyst a po chwili rozdwaja sie i laduje jak trinity w matrixie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:28 am
Ntsumi_Aya HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX *smieje sie wyciaga jeszcze mniejsza poduche i pac Aye* =^_^= :3 ^___________^ *usmiech od ucha do ucha * biggrin tak mam ^^ a raczej moj brat ^^ (ma katane i chyba 4 bokeny =^^= ) *wraca do normalnych rozmirow (razem z podusia) ii pac liska blaugh * ^^ Fajnie ^_^ *znika i pojawia sie za nia z wielka puchata poducha* meh meh meh X3 0_o szybki jestes blaugh *robi salto w tył za liska i pac po znowu poducha xd blaugh * ^______^ pffff ale mi sie dostaje XP *podskakuje do gory i pac ja poducha* ^_^ Hej Hej Delein co ci jest ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:29 am
Ozzwald Omega Sun zapoznalam sie wlasnie z ankieta blaugh taka jest brutalna rzeczywistosc... coby się nie czuła pominięta dodałem jeszcze jedną odpowiedź do wyboru [espeszeli for ju, Omega] heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|