|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:11 am
liskowe tematy to jest to razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya xd xd to wiadomość tylko do przyjaci�ł ninja skarbenku no mi i opcemu sie nie pochwalisz swymi slicznymi majteczkami ? nie blaugh nie jestem typem, który opowiada o swojej bieliźnie na forum blaugh ale ja cie tak ladnie prosze... proooooszeeeee rolleyes neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Addik HeeroX *klania sie Addikowi* tez kiedys trenowalem ta pozycje jest bardzo trudna do poanowania ale warto bo potem mozna przejsc w "styl szalonego rolnika po salapie " - crated by SAMOBRONA dojo . xp xd xd xd *wyciąga katane xd * to jaaak ? walczysz ? xd *wyciaga nunczaku i zaczyna nim obracac z taka predkoscia ze niewidac ani nunczaq ani reki * [ na realu tesh tak potrafie ] No pewnie ze walcze ... ps . Treningi aikido nie sa takie straszne ... ja mialem zakwasy przez pierwszy miesiac ale potem jakos mi przeszlo stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:13 am
Ntsumi_Aya HeeroX Ja wam za bardzo nie pomoge razz nie mam ostatnio glowy do tematow *smieje sie* ale zaraz sie cos wymysli tylko prosze Aya zejdz mi z glowy prosze XD no dooobrze blaugh *zchodzi mu z glowy i wchodzi do kieszonki ^^ * *glaszcze ja i drapie za uszkiem* hehehe kawaii ^_^ *siada na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:15 am
Addik *wyciaga nunczaku i zaczyna nim obracac z taka predkoscia ze niewidac ani nunczaq ani reki * [ na realu tesh tak potrafie ] No pewnie ze walcze ... ps . Treningi aikido nie sa takie straszne ... ja mialem zakwasy przez pierwszy miesiac ale potem jakos mi przeszlo stressed biggrin *pojawia się za nim i wykonyje cięcie xd * p's ale mnie nie o aikido chodzi, tylko o jaido (sztuka władania mieczem ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:16 am
a masz jakas bron biala Aya ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w MELINIE nowy POLL... głosujta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX Ja wam za bardzo nie pomoge razz nie mam ostatnio glowy do tematow *smieje sie* ale zaraz sie cos wymysli tylko prosze Aya zejdz mi z glowy prosze XD no dooobrze blaugh *zchodzi mu z glowy i wchodzi do kieszonki ^^ * *glaszcze ja i drapie za uszkiem* hehehe kawaii ^_^ *siada na kanapie* ^_____________^ whee *wyciąga miniaturową poduchee... iiii pac liska xd blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:17 am
*smieje sie wyciaga jeszcze mniejsza poduche i pac Aye* =^_^= :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:17 am
Ntsumi_Aya Addik *wyciaga nunczaku i zaczyna nim obracac z taka predkoscia ze niewidac ani nunczaq ani reki * [ na realu tesh tak potrafie ] No pewnie ze walcze ... ps . Treningi aikido nie sa takie straszne ... ja mialem zakwasy przez pierwszy miesiac ale potem jakos mi przeszlo stressed biggrin *pojawia się za nim i wykonyje cięcie xd * p's ale mnie nie o aikido chodzi, tylko o jaido (sztuka władania mieczem ninja ) *robi unik/skok , w bok i kosi nunczaq po nogach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:18 am
Kukus w MELINIE nowy POLL... głosujta gratulacje Poll jakich malo...... no w sumie to jest jeszcze taki Pol:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:18 am
HeeroX a masz jakas bron biala Aya ? witam naczelnego QUEER'a naszej Gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:19 am
Kukus HeeroX a masz jakas bron biala Aya ? witam naczelnego QUEER'a naszej Gildii he he czesc Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:20 am
Kukus w MELINIE nowy POLL... głosujta stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:21 am
Omega Sun Kukus w MELINIE nowy POLL... głosujta stare dlaczego tak sie patrzysz na mojego brata... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|