|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:01 am
Ntsumi_Aya HeeroX *wchodzi i rozglada sie* czesc HeeroX eek biggrin blaugh Wiiiiitaj *przytulas* xd jak cie tutaj daaawno nie bylo xd *wchodzi mu na glowe blaugh * aj aj aj Aya bez przesady *smieje sie i tuli ja* tez sie ciesze ze cie widze smile Czesc Ozzy jak sie masz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:01 am
Ozzwald Ntsumi_Aya mam pytanko wink co ty tak z tą bielizną? xd ludzka rzecz pytac sie o bielizne plc przeciwnej.. szczegulnie jak jestes facetem... madrze prawisz wspolpartyzancie....... a teraz Aya odpowiadaj! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:02 am
Ozzwald Ntsumi_Aya mam pytanko wink co ty tak z tą bielizną? xd ludzka rzecz pytac sie o bielizne plc przeciwnej.. szczegulnie jak jestes facetem... hmmmm..... i tak sie nigdy nie przekonam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:02 am
HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX *wchodzi i rozglada sie* czesc HeeroX eek biggrin blaugh Wiiiiitaj *przytulas* xd jak cie tutaj daaawno nie bylo xd *wchodzi mu na glowe blaugh * aj aj aj Aya bez przesady *smieje sie i tuli ja* tez sie ciesze ze cie widze smile Czesc Ozzy jak sie masz ? jakos tam sie mam zawsze moze byc lepiej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:03 am
Ozzwald HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX *wchodzi i rozglada sie* czesc HeeroX eek biggrin blaugh Wiiiiitaj *przytulas* xd jak cie tutaj daaawno nie bylo xd *wchodzi mu na glowe blaugh * aj aj aj Aya bez przesady *smieje sie i tuli ja* tez sie ciesze ze cie widze smile Czesc Ozzy jak sie masz ? jakos tam sie mam zawsze moze byc lepiej... rozumiem meh nie lam sie Ozzy *rozglada sie* emm nie ma tu kukusa prawda ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:04 am
HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX *wchodzi i rozglada sie* czesc HeeroX eek biggrin blaugh Wiiiiitaj *przytulas* xd jak cie tutaj daaawno nie bylo xd *wchodzi mu na glowe blaugh * aj aj aj Aya bez przesady *smieje sie i tuli ja* tez sie ciesze ze cie widze smile Czesc Ozzy jak sie masz ? blaugh to byl przytulas na powitanie xd *siedzi mu na glowie whee * a tak ogolnie to jak u ciebie ? xd (brak tematu, brak tematu exclaim )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:05 am
HeeroX Ozzwald HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX *wchodzi i rozglada sie* czesc HeeroX eek biggrin blaugh Wiiiiitaj *przytulas* xd jak cie tutaj daaawno nie bylo xd *wchodzi mu na glowe blaugh * aj aj aj Aya bez przesady *smieje sie i tuli ja* tez sie ciesze ze cie widze smile Czesc Ozzy jak sie masz ? jakos tam sie mam zawsze moze byc lepiej... rozumiem meh nie lam sie Ozzy *rozglada sie* emm nie ma tu kukusa prawda ? no teraz nie ma... albo sie ukrywa i ma zamiar wyskoczyc nagle z jakiegos krzaka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:06 am
HeeroX *klania sie Addikowi* tez kiedys trenowalem ta pozycje jest bardzo trudna do poanowania ale warto bo potem mozna przejsc w "styl szalonego rolnika po salapie " - crated by SAMOBRONA dojo . xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:07 am
Ntsumi_Aya opcy Ozzwald Ntsumi_Aya mam pytanko wink co ty tak z tą bielizną? xd ludzka rzecz pytac sie o bielizne plc przeciwnej.. szczegulnie jak jestes facetem... madrze prawisz wspolpartyzancie....... a teraz Aya odpowiadaj! wink xd xd to wiadomość tylko do przyjaci�ł ninja skarbenku no mi i opcemu sie nie pochwalisz swymi slicznymi majteczkami ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik HeeroX *klania sie Addikowi* tez kiedys trenowalem ta pozycje jest bardzo trudna do poanowania ale warto bo potem mozna przejsc w "styl szalonego rolnika po salapie " - crated by SAMOBRONA dojo . xp xd xd xd *wyciąga katane xd * to jaaak ? walczysz ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX *wchodzi i rozglada sie* czesc HeeroX eek biggrin blaugh Wiiiiitaj *przytulas* xd jak cie tutaj daaawno nie bylo xd *wchodzi mu na glowe blaugh * aj aj aj Aya bez przesady *smieje sie i tuli ja* tez sie ciesze ze cie widze smile Czesc Ozzy jak sie masz ? blaugh to byl przytulas na powitanie xd *siedzi mu na glowie whee * a tak ogolnie to jak u ciebie ? xd (brak tematu, brak tematu exclaim ) Ja wam za bardzo nie pomoge razz nie mam ostatnio glowy do tematow *smieje sie* ale zaraz sie cos wymysli tylko prosze Aya zejdz mi z glowy prosze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:09 am
Ozzwald Ntsumi_Aya xd xd to wiadomość tylko do przyjaci�ł ninja skarbenku no mi i opcemu sie nie pochwalisz swymi slicznymi majteczkami ? nie blaugh nie jestem typem, który opowiada o swojej bieliźnie na forum blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:10 am
HeeroX Ja wam za bardzo nie pomoge razz nie mam ostatnio glowy do tematow *smieje sie* ale zaraz sie cos wymysli tylko prosze Aya zejdz mi z glowy prosze XD no dooobrze blaugh *zchodzi mu z glowy i wchodzi do kieszonki ^^ *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:10 am
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya xd xd to wiadomość tylko do przyjaci�ł ninja skarbenku no mi i opcemu sie nie pochwalisz swymi slicznymi majteczkami ? nie blaugh nie jestem typem, który opowiada o swojej bieliźnie na forum blaugh ale ja cie tak ladnie prosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|