|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:09 am
agut ja jeszcze 2 miechy musze lazic razz Ale na szczescie juz po egzaminach razz a ja w trakcie egzaminow tyle ze mi sie uczyc nie chce wiec pije... *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:10 am
Addik Night_Lady znacie osobiscie juliangel??? Taaaa ... ja znam exclaim A teraz do lodzi pojechala . a nie wiesz ile ma zostac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:11 am
Ozzwald agut ja jeszcze 2 miechy musze lazic razz Ale na szczescie juz po egzaminach razz a ja w trakcie egzaminow tyle ze mi sie uczyc nie chce wiec pije... *przytula* hyhy....fajnie razz Powodzenia na egzaminach wink wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:11 am
Addik Tylko nie proboj mi tu nazekac na brak szkoly bo ci przywale ... a widze ze jakos dzisiaj jestes bezzbronny blaugh Gdzie masz swooje drewienko question a bede narzekac na brak szkoly... nic sie niedzieje.. znajomi sie ucza.. a co ja siedze w domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:12 am
Ozzwald Addik Tylko nie proboj mi tu nazekac na brak szkoly bo ci przywale ... a widze ze jakos dzisiaj jestes bezzbronny blaugh Gdzie masz swooje drewienko question a bede narzekac na brak szkoly... nic sie niedzieje.. znajomi sie ucza.. a co ja siedze w domu... to sie ciesz razz Tez bym tak chciala razz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:13 am
Addik agut Addik czsc ... niznam cie stare ale ladnie pachniesz wiec *biegnie* przytuull... exclaim Hyhy....ja tez Cie nie znam razz Wogole malo ludQf tu znam, ale chetnie poznam *przytul* ;] Masz gg albo cosiq ?? *przytull + cmok w polik * A ty masz gg??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:14 am
agut Ozzwald Addik Tylko nie proboj mi tu nazekac na brak szkoly bo ci przywale ... a widze ze jakos dzisiaj jestes bezzbronny blaugh Gdzie masz swooje drewienko question a bede narzekac na brak szkoly... nic sie niedzieje.. znajomi sie ucza.. a co ja siedze w domu... to sie ciesz razz Tez bym tak chciala razz wink oj szybko by ci sie znudzilo... jak czlowiek ma za durzo wolnego.. 0 obowiazkow to zaczyna wariowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady Addik Night_Lady znacie osobiscie juliangel??? Taaaa ... ja znam exclaim A teraz do lodzi pojechala . a nie wiesz ile ma zostac?nie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
te ryby sa jakies pieprzniete xp
witam ponowne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:15 am
Ozzwald agut Ozzwald Addik Tylko nie proboj mi tu nazekac na brak szkoly bo ci przywale ... a widze ze jakos dzisiaj jestes bezzbronny blaugh Gdzie masz swooje drewienko question a bede narzekac na brak szkoly... nic sie niedzieje.. znajomi sie ucza.. a co ja siedze w domu... to sie ciesz razz Tez bym tak chciala razz wink oj szybko by ci sie znudzilo... jak czlowiek ma za durzo wolnego.. 0 obowiazkow to zaczyna wariowac... mi tam sie podobalo jak na baje lazilam, ale teraz juz nie moge razz Mam za duzo nieobecnosci razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:15 am
M-Teen te ryby sa jakies pieprzniete xp witam ponowne nie ... one sa tylko genetycznie zmodyfikowane ... blaugh czesc .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:16 am
hello jak kto potrzebuje pary butow to niech sie zglosi bo wlasnie jedna pare wylowilem biggrin BTW gdzie mozna sprzedac rybki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:18 am
agut mi tam sie podobalo jak na baje lazilam, ale teraz juz nie moge razz Mam za duzo nieobecnosci razz to o czym ty mowisz nie jest porowny walne z tym co ja przezywam... siedzisz w domu... i nic nie robisz... 3 pierwsze dni sa fajne ale pozniej... nuda... no nie Kiray ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:18 am
Addik Night_Lady Addik Night_Lady znacie osobiscie juliangel??? Taaaa ... ja znam exclaim A teraz do lodzi pojechala . a nie wiesz ile ma zostac?nie sad A KTOS WIE?????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|