|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:58 am
znacie osobiscie juliangel???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:59 am
Addik Airenne a ja nie moge nic lowic, bo nie mam nawet patyka, i jestem biedna. zrzuccie sie na wedke dla mnie i perskuje razz mam juz jedna paleczke razz moj kolega tesh zbieral na perkusje ... codziennie w szkole zebral od ludzi kase 3nodding i teraz wkuza stara jak gra w piwnicy z kumplami .. xp Hyhy....fajnie, ale przy moich sasiadach by to nie przeszlo razz Ja nawet muzyki za glosno sluchac nie moge!! crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:59 am
No dobra Bee sobie poszedl.. piwo wypilismy to moze ja teraz sniadanie zjem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:00 am
Night_Lady znacie osobiscie juliangel??? Taaaa ... ja znam exclaim A teraz do lodzi pojechala .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:02 am
Ozzwald No dobra Bee sobie poszedl.. piwo wypilismy to moze ja teraz sniadanie zjem... Ty codziennie taka kolejnosc dzialan masz question : pierw kolega , potem piwo , a nakoncu sniadanie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:03 am
Addik Ozzwald No dobra Bee sobie poszedl.. piwo wypilismy to moze ja teraz sniadanie zjem... Ty codziennie taka kolejnosc dzialan masz question : pierw kolega , potem piwo , a nakoncu sniadanie xp w tym przypadku kuzyn.. a wraz z kuzynem piwo... potem piwo... potem obiad.. a na koniec piwo na kolacje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:04 am
agut Addik czsc ... niznam cie stare ale ladnie pachniesz wiec *biegnie* przytuull... exclaim Hyhy....ja tez Cie nie znam razz Wogole malo ludQf tu znam, ale chetnie poznam *przytul* ;] Masz gg albo cosiq ?? *przytull + cmok w polik *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:05 am
witamy cie razz czemu ja nie amm polskich znakow na klawiaturze? vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:05 am
Ozzwald Addik Ozzwald No dobra Bee sobie poszedl.. piwo wypilismy to moze ja teraz sniadanie zjem... Ty codziennie taka kolejnosc dzialan masz question : pierw kolega , potem piwo , a nakoncu sniadanie xp w tym przypadku kuzyn.. a wraz z kuzynem piwo... potem piwo... potem obiad.. a na koniec piwo na kolacje... Fajne masz spojrzenie na swiat.... po 1.piwo, po 2.piwo i po 3.piwo biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:06 am
agut Ozzwald Addik Ozzwald No dobra Bee sobie poszedl.. piwo wypilismy to moze ja teraz sniadanie zjem... Ty codziennie taka kolejnosc dzialan masz question : pierw kolega , potem piwo , a nakoncu sniadanie xp w tym przypadku kuzyn.. a wraz z kuzynem piwo... potem piwo... potem obiad.. a na koniec piwo na kolacje... Fajne masz spojrzenie na swiat.... po 1.piwo, po 2.piwo i po 3.piwo biggrin biggrin nie calkiem tak fajnie to juz od 5 dni tak siedzieje... bo nie mam co robic... szkola sie skonczyla i lypa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:07 am
Addik agut Addik czsc ... niznam cie stare ale ladnie pachniesz wiec *biegnie* przytuull... exclaim Hyhy....ja tez Cie nie znam razz Wogole malo ludQf tu znam, ale chetnie poznam *przytul* ;] Masz gg albo cosiq ?? *przytull + cmok w polik * mam ;] 1345788 napisz do mnie ;] *cmok* *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:08 am
Ozzwald agut Ozzwald Addik Ozzwald No dobra Bee sobie poszedl.. piwo wypilismy to moze ja teraz sniadanie zjem... Ty codziennie taka kolejnosc dzialan masz question : pierw kolega , potem piwo , a nakoncu sniadanie xp w tym przypadku kuzyn.. a wraz z kuzynem piwo... potem piwo... potem obiad.. a na koniec piwo na kolacje... Fajne masz spojrzenie na swiat.... po 1.piwo, po 2.piwo i po 3.piwo biggrin biggrin nie calkiem tak fajnie to juz od 5 dni tak siedzieje... bo nie mam co robic... szkola sie skonczyla i lypa... ja jeszcze 2 miechy musze lazic razz Ale na szczescie juz po egzaminach razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:09 am
Ozzwald agut Ozzwald Addik Ozzwald No dobra Bee sobie poszedl.. piwo wypilismy to moze ja teraz sniadanie zjem... Ty codziennie taka kolejnosc dzialan masz question : pierw kolega , potem piwo , a nakoncu sniadanie xp w tym przypadku kuzyn.. a wraz z kuzynem piwo... potem piwo... potem obiad.. a na koniec piwo na kolacje... Fajne masz spojrzenie na swiat.... po 1.piwo, po 2.piwo i po 3.piwo biggrin biggrin nie calkiem tak fajnie to juz od 5 dni tak siedzieje... bo nie mam co robic... szkola sie skonczyla i lypa... Tylko nie proboj mi tu nazekac na brak szkoly bo ci przywale ... a widze ze jakos dzisiaj jestes bezzbronny blaugh Gdzie masz swooje drewienko question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|