|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:42 am
Lethiel Addik *przytuuuuuuuuuul* no to chyba obiadek niezly bedziesz miala question hm... pewnie tak blaugh .. na razie jem śniadanie xd a o 15 po mnie przychodzą wyciagac na spacer gonk .. aja po tych zakoopach jestem umierająca xd ... ech.. dam sobie rade .. Ja dzisiaj jadlem sniadanko o 6 45 a obiadek zjem o 19 00 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
te lowienie jest strasznie dziwne/smieszne blaugh siemka wsyztkim *wraca do loweiniaa* *znika* POOF!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai yay !! 4laugh mieciootkie poduszki 4laugh whee hm.. poduszki .. ninja *pac pisia poducha* xd :> xd wruf! uwazaj bo bede gryzł blaugh ew lizal XD OMG !! wściekly LH xd piiiiiiiiisk !!! xd *przysypooje go sterta poduszek* :> blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:44 am
Addik Lethiel Addik *przytuuuuuuuuuul* no to chyba obiadek niezly bedziesz miala question hm... pewnie tak blaugh .. na razie jem śniadanie xd a o 15 po mnie przychodzą wyciagac na spacer gonk .. aja po tych zakoopach jestem umierająca xd ... ech.. dam sobie rade .. Ja dzisiaj jadlem sniadanko o 6 45 a obiadek zjem o 19 00 sweatdrop hm... to koczooj przy lodoowce i podjadaj w miedzy czasie blaugh a propo obiadq.. wlasnie sie cos szykooje whee heart whee zaraz znikam.. bede szaaaamaaać twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:44 am
M-Teen te lowienie jest strasznie dziwne/smieszne blaugh siemka wsyztkim *wraca do loweiniaa* *znika* POOF!! hejeczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:46 am
Lavagetas_heqetai M-Teen te lowienie jest strasznie dziwne/smieszne blaugh siemka wsyztkim *wraca do loweiniaa* *znika* POOF!! hejeczka Mogl bys otwozyc lowienie w droogim okienku i od czasu do czasu odpisywac ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:48 am
zmykać musze crying papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:51 am
czsc ... niznam cie stare ale ladnie pachniesz wiec *biegnie* przytuull... exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:52 am
a ja nie moge nic lowic, bo nie mam nawet patyka, i jestem biedna. zrzuccie sie na wedke dla mnie i perskuje razz mam juz jedna paleczke razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:55 am
Addik czsc ... niznam cie stare ale ladnie pachniesz wiec *biegnie* przytuull... exclaim Hyhy....ja tez Cie nie znam razz Wogole malo ludQf tu znam, ale chetnie poznam *przytul* ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:57 am
Airenne a ja nie moge nic lowic, bo nie mam nawet patyka, i jestem biedna. zrzuccie sie na wedke dla mnie i perskuje razz mam juz jedna paleczke razz moj kolega tesh zbieral na perkusje ... codziennie w szkole zebral od ludzi kase 3nodding i teraz wkuza stara jak gra w piwnicy z kumplami .. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|