|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:23 am
Lethiel witajcie 4laugh whee wlasnie wroocilam zprzerashających zakoopoow O_o .. kazali mi biednej siaty targać crying xd Czesc .... Co kupilas ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:24 am
a mole zjadaja nie moje ubranka, tylko mojej mamy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:26 am
Addik Lethiel witajcie 4laugh whee wlasnie wroocilam zprzerashających zakoopoow O_o .. kazali mi biednej siaty targać crying xd Czesc .... Co kupilas ?? witaj kimkolwiek jesteś 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee eme.. nio więc.. koopilam cebule.. salate .. marchewke .. O_o .. i 500 innych na zlosc cieshkich prodooktoow sporzywczych xp .. nio i ijeszcze sadzonki.. stare .. jestem padnieta sad *uwala sie na stosiq poduszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:27 am
Airenne a mole zjadaja nie moje ubranka, tylko mojej mamy razz No to mash farta ... albo odstraszacz na mole w saszafie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:28 am
Airenne a mole zjadaja nie moje ubranka, tylko mojej mamy razz heh... yay xd milo cie poznać wink jestem lethi whee *przytuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:29 am
bo ja kochany, to dziecie slonca jestem XD moje ubranka.. yhm *patrzy na syf w szafce* XD jest chetny na sprzatanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:33 am
Airenne bo ja kochany, to dziecie slonca jestem XD moje ubranka.. yhm *patrzy na syf w szafce* XD jest chetny na sprzatanie? A takm oprocz moloff to mash w domu jakies zwiezatka ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:33 am
O.o *look na LH* ech.. *stoorlowooje sie ze stosu poduszek* *wstaje z troodem* *otrzepooje sie* witaj 4laugh whee *3 przysiady* *skok* *przytuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:35 am
Lethiel O.o *look na LH* ech.. *stoorlowooje sie ze stosu poduszek* *wstaje z troodem* *otrzepooje sie* witaj 4laugh whee *3 przysiady* *skok* *przytuuuuuul* whee whee whee no patrzcie jaka wysportowana dziewczynka :cD xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:37 am
Lavagetas_heqetai Lethiel O.o *look na LH* ech.. *stoorlowooje sie ze stosu poduszek* *wstaje z troodem* *otrzepooje sie* witaj 4laugh whee *3 przysiady* *skok* *przytuuuuuul* whee whee whee no patrzcie jaka wysportowana dziewczynka :cD xd 3nodding yay !! 4laugh mieciootkie poduszki 4laugh whee hm.. poduszki .. ninja *pac pisia poducha* xd :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:38 am
Lethiel Addik Lethiel witajcie 4laugh whee wlasnie wroocilam zprzerashających zakoopoow O_o .. kazali mi biednej siaty targać crying xd Czesc .... Co kupilas ?? witaj kimkolwiek jesteś 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee eme.. nio więc.. koopilam cebule.. salate .. marchewke .. O_o .. i 500 innych na zlosc cieshkich prodooktoow sporzywczych xp .. nio i ijeszcze sadzonki.. stare .. jestem padnieta sad *uwala sie na stosiq poduszek* *przytuuuuuuuuuul* no to chyba obiadek niezly bedziesz miala question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:39 am
Addik Lethiel Addik Lethiel witajcie 4laugh whee wlasnie wroocilam zprzerashających zakoopoow O_o .. kazali mi biednej siaty targać crying xd Czesc .... Co kupilas ?? witaj kimkolwiek jesteś 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee eme.. nio więc.. koopilam cebule.. salate .. marchewke .. O_o .. i 500 innych na zlosc cieshkich prodooktoow sporzywczych xp .. nio i ijeszcze sadzonki.. stare .. jestem padnieta sad *uwala sie na stosiq poduszek* *przytuuuuuuuuuul* no to chyba obiadek niezly bedziesz miala question hm... pewnie tak blaugh .. na razie jem śniadanie xd a o 15 po mnie przychodzą wyciagac na spacer gonk .. aja po tych zakoopach jestem umierająca xd ... ech.. dam sobie rade ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:40 am
Lethiel yay !! 4laugh mieciootkie poduszki 4laugh whee hm.. poduszki .. ninja *pac pisia poducha* xd :> xd wruf! uwazaj bo bede gryzł blaugh ew lizal XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|