|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:06 am
Hej blaugh zaraz sie dołacze do łowienia smile
no no widze ze teraz bedziemy mieli yumi razy 2 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:08 am
cos mi sie zepsulo w tym lowieniu bo nie moge wejsc do gry crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:09 am
yumi-ki opcy yumi-ki Co tam u was? Dzieje si�™ co�› ciekawego? nic a nic...... dopiero co wstalem.......... 3nodding a lowic nie moge bo dawno temu juz moja wedke sprzedalem..... Dopiero wstałeś? eek Ja na nogach jestem od rana. W tej chwili jestem w szkole i niecierpliwie oczekuję jej zakończenia. xd ja siedze w domu i nie umiem sie zabrac do pisania........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:11 am
a ja o lowieniu z wami moge sobie tylko pomazyc crying Chyba ze ktos bedzie bardzo chojny i dobrodusaszny i pozyczy mi normalna wedke , bo tym patykiem nic nie zlowie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:12 am
Addik a ja o lowieniu z wami moge sobie tylko pomazyc crying Chyba ze ktos bedzie bardzo chojny i dobrodusaszny i pozyczy mi normalna wedke , bo tym patykiem nic nie zlowie ... ja mam tylko patyk za 100g i swoja, ktora teraz lowie bo pozostale oddalam siostrze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:15 am
yumi-tao pozyczya mi swoja exclaim exclaim
*biegnie do yumi..*
przytulll....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:16 am
Addik a ja o lowieniu z wami moge sobie tylko pomazyc crying Chyba ze ktos bedzie bardzo chojny i dobrodusaszny i pozyczy mi normalna wedke , bo tym patykiem nic nie zlowie ... zaraz ci wysle blaugh bede dobra matka teresa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:22 am
Addik yumi-tao pozyczya mi swoja exclaim exclaim *biegnie do yumi..* przytulll.... kurde chyba nic z tego.... sad nie da sie neutral ...wyskakuje mi pusta strona z dopiskiem na dole "Gotowe" :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:24 am
smile ... hello ... jestem u ozzalda, Witam biggrin
pijemy piwko biggrin ... i jestw porzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:26 am
BeeWolf smile ... hello ... jestem u ozzalda, Witam biggrin pijemy piwko biggrin ... i jestw porzo. hello ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:26 am
yyy ...
przez to lowienie gaia sie troszke posypala ... crying
Niedzialaja chwilowo trady i wyszukiwarka na markecie swiruje ... jak znajdziecie cosiq jeszcze to dajcie znac .. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:27 am
BeeWolf smile ... hello ... jestem u ozzalda, Witam biggrin pijemy piwko biggrin ... i jestw porzo. Hey pijaczki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:28 am
Omega Sun BeeWolf smile ... hello ... jestem u ozzalda, Witam biggrin pijemy piwko biggrin ... i jestw porzo. hello ninja czesc, Quote: to ja Bee... piesze od Ozzego biggrin Bede jak bede za jakis czas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|