|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:56 am
Setsuna Dragonclaw heyah xd na zastepstwie na chemii :XP jak ci fajnie... crying tez chce... UGABUGA!! scream EDIT: Chemi to fajny przedmiot.. Dzieki Kirayowi mialem 3 na koniec bo zaliczyl za mnie klasowki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:58 am
Ozzwald Setsuna Dragonclaw heyah xd na zastepstwie na chemii :XP jak ci fajnie... crying tez chce... UGABUGA!! scream hehehehehe... odmlodz sie o kilka ladnych lat i wracaj do gimnazjum whee (wolne ci jeszcze przeszkadza? wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:00 am
Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw heyah xd na zastepstwie na chemii :XP jak ci fajnie... crying tez chce... UGABUGA!! scream hehehehehe... odmlodz sie o kilka ladnych lat i wracaj do gimnazjum whee (wolne ci jeszcze przeszkadza? wink ) sam nie dam rady.. *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:03 am
Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw heyah xd na zastepstwie na chemii :XP jak ci fajnie... crying tez chce... UGABUGA!! scream hehehehehe... odmlodz sie o kilka ladnych lat i wracaj do gimnazjum whee (wolne ci jeszcze przeszkadza? wink ) sam nie dam rady.. *przytula* *usmiecha sie* jesli ci chodzi o Takie odmlodzenie to ci nie pomoge xp *przytul* <" >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:06 am
Ozzwald sam nie dam rady.. *przytula* to podejdz do odpowiedniej wiekiem panny i zarzuc tekstem... "hej bejbe zapalisz zemna??'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:06 am
Setsuna Dragonclaw *usmiecha sie* jesli ci chodzi o Takie odmlodzenie to ci nie pomoge xp *przytul* <" >ja sam jeszcze nie wiem o jakie odmlodzenie mi chodzi... powiedz klasie ze sa banda debili... wink i dodaj ze Ozzwald kazal tak powiedzec... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:10 am
Ozzwald Setsuna Dragonclaw *usmiecha sie* jesli ci chodzi o Takie odmlodzenie to ci nie pomoge xp *przytul* <" >ja sam jeszcze nie wiem o jakie odmlodzenie mi chodzi... powiedz klasie ze sa banda debili... wink i dodaj ze Ozzwald kazal tak powiedzec... blaugh nieee? no to trwaj Ozz w blogiej nieswiadomosci blaugh hehehehe... ale by mieli miny... "hej jestescie banda debili, taki jeden Ozzwald tak kazal o was powiedziec" podoba mi sie ten pomysl 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:10 am
Kiray Ozzwald sam nie dam rady.. *przytula* to podejdz do odpowiedniej wiekiem panny i zarzuc tekstem... "hej bejbe zapalisz zemna??' To tylko Grzesiu rwie 12stki na papierosa... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:13 am
Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw *usmiecha sie* jesli ci chodzi o Takie odmlodzenie to ci nie pomoge xp *przytul* <" >ja sam jeszcze nie wiem o jakie odmlodzenie mi chodzi... powiedz klasie ze sa banda debili... wink i dodaj ze Ozzwald kazal tak powiedzec... blaugh nieee? no to trwaj Ozz w blogiej nieswiadomosci blaugh hehehehe... ale by mieli miny... "hej jestescie banda debili, taki jeden Ozzwald tak kazal o was powiedziec" podoba mi sie ten pomysl 3nodding whee mi tez sie podoba ten pomysl.. *gladzi ja piurkiem po ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:17 am
Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw *usmiecha sie* jesli ci chodzi o Takie odmlodzenie to ci nie pomoge xp *przytul* <" >ja sam jeszcze nie wiem o jakie odmlodzenie mi chodzi... powiedz klasie ze sa banda debili... wink i dodaj ze Ozzwald kazal tak powiedzec... blaugh nieee? no to trwaj Ozz w blogiej nieswiadomosci blaugh hehehehe... ale by mieli miny... "hej jestescie banda debili, taki jeden Ozzwald tak kazal o was powiedziec" podoba mi sie ten pomysl 3nodding whee mi tez sie podoba ten pomysl.. *gladzi ja piurkiem po ramieniu* nie laskocz mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:20 am
*patrzy smutno na Ozza i Setsune Dragonclaw, a zaraz zaczyna sie uczyc polaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:21 am
ale mi se ta zabawa podoba.. *laskocze ja dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:25 am
Ozzwald ale mi se ta zabawa podoba.. *laskocze ja dalej* nieeee! heya Zero... i papaty bo niestety bede musiala zaraz mykac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|