|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:37 am
Ozzwald szkola miala swoje plusy... czlowiek mial co robic... to moze znajdz sobie jakies konstruktywne zajecie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald szkola miala swoje plusy... czlowiek mial co robic... No... tu musze sie zgodzic.... jak za dlugo jest wolne, to zaczyna sie tesknic.... Tak na marginesie OZ! Jak juz masz wolne, to zrob do reszty ta cholerna stronke i program do logowania! Tak to w rzyciu nic nie ruszy! Ja juz mam na papirku artykoly o NGE musze jeszcze tylko z grafa i rysunkami pobawic i przepisac co namazgralem! smile nio + jakis popraweczki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:39 am
Jifer Ozzwald szkola miala swoje plusy... czlowiek mial co robic... No... tu musze sie zgodzic.... jak za dlugo jest wolne, to zaczyna sie tesknic.... Tak na marginesie OZ! Jak juz masz wolne, to zrob do reszty ta cholerna stronke i program do logowania! Tak to w rzyciu nic nie ruszy! Ja juz mam na papirku artykoly o NGE musze jeszcze tylko z grafa i rysunkami pobawic i przepisac co namazgralem! smile nio + jakis popraweczki stare oko jeszcze dzisjaj sie nia zajme...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:43 am
Ozzwald Ozzwald Ozzwald Być albo nie być oto jest pytanie Kto postępuje godnej: ten, kto biernie Stoi pod gradem zajadłych strzał losu, Czy ten, kto stawia op�r morzu nieszczęść I w walce kładzie im kres? Umrzeć - usnąć - I nic poza tym - i przyjąć, że sen Uśmierza boleść serca i tysiące Tych wstrząs�w, kt�re dostają się ciału W spadku natury. O tak, taki koniec Byłby czymś upragnionym. Umrzeć - usnąć - Spać - i śnić może?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:44 am
dalej mi sie nie chce monologu ciagnac... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:46 am
Ozz od kiedy sie z ciebie taki poeta zrobil??
BTW Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:47 am
Kiray Ozz od kiedy sie z ciebie taki poeta zrobil?? BTW Witam wszystkich ja to zawsze dobry bajer mialem... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:47 am
Ozz od kiedy sie z ciebie taki poeta zrobil??
BTW Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:50 am
Ozzwald Kiray Ozz od kiedy sie z ciebie taki poeta zrobil?? BTW Witam wszystkich ja to zawsze dobry bajer mialem... wink no tak dobry bajer nie jest zly wink hmm cos mi dwa razy posta napisalo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:51 am
Kiray Ozzwald Kiray Ozz od kiedy sie z ciebie taki poeta zrobil?? BTW Witam wszystkich ja to zawsze dobry bajer mialem... wink no tak dobry bajer nie jest zly wink hmm cos mi dwa razy posta napisalo stare z tego co pamietasz to tylko nie przybajerowalem do 30 letniej sasiadki Pawla... ale z takiej kobiety to ja jeszcze nie zagadywalem i nie wiedzialem jak zaczac... zdarza sie nie mi ale sie zdarza... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:53 am
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray Ozz od kiedy sie z ciebie taki poeta zrobil?? BTW Witam wszystkich ja to zawsze dobry bajer mialem... wink no tak dobry bajer nie jest zly wink hmm cos mi dwa razy posta napisalo stare z tego co pamietasz to tylko nie przybajerowalem do 30 letniej sasiadki Pawla... ale z takiej kobiety to ja jeszcze nie zagadywalem i nie wiedzialem jak zaczac... zdarza sie nie mi ale sie zdarza... blaugh Pamietam pamietam a nie przebajerowales dlatego ze nie byles w stanie z nozem w zebach na jej taras wejsc blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:54 am
Kiray Pamietam pamietam a nie przebajerowales dlatego ze nie byles w stanie z nozem w zebach na jej taras wejsc blaugh xp jak zwykle voodka wygrala... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|