|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:00 pm
Vykk ]Goth bless[ Dobrej nocy.. teraz to juz zostajecie kompletnie sami twisted xd ninja skoro tak twierdzisz xd to si aie nie bede ujawnial xd xd xd s**t znowu to zrobilem...ze tez ja lubie czasami za duzo powiedziec blaugh mącisz jak prawdziwy Sith......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:01 pm
Miho_14 ojciec_dyrektor Jaswinder jajo... stare nawet dwa... blaugh dobra spadam....... kobiety tu ozieble....... a ja za chwile audycje mam......... wink a tamm wink a co moze nie?..................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:02 pm
a co moze nie?.................................. mysle ze nie do konca xd moze nie chca sie ujawniac od 'cieplejszej' strony xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:04 pm
Miho_14 opcy a co moze nie?.................................. mysle ze nie do konca xd moze nie chca sie ujawniac od 'cieplejszej' strony xp tja.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:06 pm
opcy Vykk ]Goth bless[ Dobrej nocy.. teraz to juz zostajecie kompletnie sami twisted xd ninja skoro tak twierdzisz xd to si aie nie bede ujawnial xd xd xd s**t znowu to zrobilem...ze tez ja lubie czasami za duzo powiedziec blaugh mącisz jak prawdziwy Sith...... xd ciiiiiiiiiii jeszcze i tak nie p[oznales mojej prawdziwej natury xd xp whee i ja popierdalam ide jeszcze pocxztac GundamaW...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:07 pm
skoro tak twierdzisz..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:09 pm
opcy skoro tak twierdzisz.......... xd jakie masz majtki (czy co tam masz) ? xp xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:13 pm
Miho_14 opcy skoro tak twierdzisz.......... xd jakie masz majtki (czy co tam masz) ? xp xd xp ????? niebeskie bokserki w krate......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:14 pm
opcy Miho_14 opcy skoro tak twierdzisz.......... xd jakie masz majtki (czy co tam masz) ? xp xd xp ????? niebeskie bokserki w krate......... 3nodding to jest zarazliwe. to pytanie o majtki. tak mi sie wydaje... xd wiec uwazaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:16 pm
Miho_14 to jest zarazliwe. to pytanie o majtki. tak mi sie wydaje... xd wiec uwazaj xd w takim razie nie omieszkam sie spytac i Ciebie: jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:18 pm
o nie! mam rozowe majtki w kratke opcy Miho_14 to jest zarazliwe. to pytanie o majtki. tak mi sie wydaje... xd wiec uwazaj xd w takim razie nie omieszkam sie spytac i ciebie: jakie masz majtki? czex, musze sprawdzic.. ................... eek o nie! mam rozowe majtki w kratke!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:20 pm
Miho_14 o nie! mam rozowe majtki w kratke opcy Miho_14 to jest zarazliwe. to pytanie o majtki. tak mi sie wydaje... xd wiec uwazaj xd w takim razie nie omieszkam sie spytac i ciebie: jakie masz majtki? czex, musze sprawdzic.. ................... eek o nie! mam rozowe majtki w kratke! czyli sie dogadalismy w sprawie bielizny przez nas posiadanej......... 3nodding //Now Playing: Lao Che [Bootleg] Mars Anioł Choroby (Koncert) [4:22]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:25 pm
opcy czyli sie dogadalismy w sprawie bielizny przez nas posiadanej......... 3nodding //Now Playing: Lao Che [Bootleg] Mars Anioł Choroby (Koncert) [4:22] no.... na to wyglada blaugh to ja ide chyba lulu, bo cosik mi sie spac zachcialo. jutro musze wczesnie wstac bo mamy wycieczke do zakladu energetycznego xp fascynujace.... papatki. dobrej nocki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:30 pm
Miho_14 opcy czyli sie dogadalismy w sprawie bielizny przez nas posiadanej......... 3nodding //Now Playing: Lao Che [Bootleg] Mars Anioł Choroby (Koncert) [4:22] no.... na to wyglada blaugh to ja ide chyba lulu, bo cosik mi sie spac zachcialo. jutro musze wczesnie wstac bo mamy wycieczke do zakladu energetycznego xp fascynujace.... papatki. dobrej nocki xd taa.............. dobrej................ ja moze pouderzam w cos glowa........... tez znikam.......... *niemamniedlanikogo* //Now Playing: J.S. Bach - II Air (Orchestral suite No.3 in D Major, BWV. 106 cool [3:24]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|