|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:26 pm
opcy Ozzwald opcy Ozzwald Opcy a ty co.. dzisiaj siedziales i swoja prace meczyles ? wlasnie nie............ mialem ogolny zajeb.............. to fatalnie... a co konkretnie...? roboty przy domu....... i takie tam......... ogolnie od tygodnia mam jakos humor zjebany......... wiedziałam... baby mu brakuje... Kittka!!! Ki... Kitt? glup? eek zostałam sama? eek NIEEE... *dziki wrzask* !!! ojciec dyrektor!!! eek *chowa się za... ( ninja ) Ozza* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:27 pm
]Goth bless[ Vykk albo spytaj drugiego zrodla...mnie... blaugh ...ale mie tu... ninja Dobrze wiec, pytam... co to mialo znaczyc? mialem na mysli nie tu...a do dyspozycji masz pm lub gg...to wyboru do koloru... bo to poufne wiec ciiiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:27 pm
Jaswinder wiedziałam... baby mu brakuje... stwierdzasz fakty oczywiste.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:28 pm
Vykk ]Goth bless[ Vykk albo spytaj drugiego zrodla...mnie... blaugh ...ale mie tu... ninja Dobrze wiec, pytam... co to mialo znaczyc? mialem na mysli nie tu...a do dyspozycji masz pm lub gg...to wyboru do koloru... bo to poufne wiec ciiiiiZrozumialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:29 pm
Jaswinder NIEEE... *dziki wrzask* !!! ojciec dyrektor!!! eek *chowa się za... ( ninja ) Ozza* crying no nie badz taka oziebla......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:29 pm
opcy Jaswinder wiedziałam... baby mu brakuje... stwierdzasz fakty oczywiste............. sweatdrop *przytuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:30 pm
ojciec_dyrektor Jaswinder NIEEE... *dziki wrzask* !!! ojciec dyrektor!!! eek *chowa się za... ( ninja ) Ozza* crying no nie badz taka oziebla......... wink Oooooooooozwald!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:30 pm
ojciec_dyrektor Jaswinder NIEEE... *dziki wrzask* !!! ojciec dyrektor!!! eek *chowa się za... ( ninja ) Ozza* crying no nie badz taka oziebla......... wink apropo ozieblosci... kiedys w szkole mialem lekcje z przystosowania do zycia w rodzinie.. na jednych z zajec roblismy plakat z roznych wycikow gazet na temat co nam sie podoba w kobietach... tak dla jaj przykleilem nekrolog i powiedziale ze lubie jak sa ozieble... sweatdrop ale wtedy bylem mlody i bardzo glupi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:31 pm
Jaswinder ojciec_dyrektor Jaswinder NIEEE... *dziki wrzask* !!! ojciec dyrektor!!! eek *chowa się za... ( ninja ) Ozza* crying no nie badz taka oziebla......... wink Oooooooooozwald!!!! crying dyrektor jest przedstawicielem wladzy a ja na wladze nie poradze.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:32 pm
Ozzwald Jaswinder ojciec_dyrektor Jaswinder NIEEE... *dziki wrzask* !!! ojciec dyrektor!!! eek *chowa się za... ( ninja ) Ozza* crying no nie badz taka oziebla......... wink Oooooooooozwald!!!! crying dyrektor jest przedstawicielem wladzy a ja na wladze nie poradze.. wink no wlasnie.......... posluchaj kolegi i sie nie boj bejbe.................. wink poczestowac kogos pasztetem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:33 pm
Ozzwald Jaswinder ojciec_dyrektor Jaswinder NIEEE... *dziki wrzask* !!! ojciec dyrektor!!! eek *chowa się za... ( ninja ) Ozza* crying no nie badz taka oziebla......... wink Oooooooooozwald!!!! crying dyrektor jest przedstawicielem wladzy a ja na wladze nie poradze.. wink *tuli się do Ozzyego* zaaabierz go... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:34 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder ojciec_dyrektor Jaswinder NIEEE... *dziki wrzask* !!! ojciec dyrektor!!! eek *chowa się za... ( ninja ) Ozza* crying no nie badz taka oziebla......... wink Oooooooooozwald!!!! crying dyrektor jest przedstawicielem wladzy a ja na wladze nie poradze.. wink *tuli się do Ozzyego* zaaabierz go... crying teraz pytanie czy mam sluchac rozumu czy czlonka.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:37 pm
O... O... Ooopcuuuś!!! crying *chowa się za o... opcy? eek * nie... NIE ZOSTAWIAJ MNIE TUTAJ SAMEJ!!! gdzie jesteś? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:38 pm
//Now Playing: Gordian Knot [Emergent #04] Fischer's Gambit [5:43]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:38 pm
Jaswinder O... O... Ooopcuuuś!!! crying *chowa się za o... opcy? eek * nie... NIE ZOSTAWIAJ MNIE TUTAJ SAMEJ!!! gdzie jesteś? crying eek eeee.... Nie ublizajac nikomu... kurwa... jakie to nieraz niekumate chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|