|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:54 pm
[ Kaku ] Vykk ]Goth bless[ Jaswinder nakie evening 4laugh jazda 4laugh balety 4laugh *dyla w rytm stepowania żyrafy kunegundy* mrgreen eek *pada na kolana* Slowa Mr. Jedi... nie jestem godny... eek jeszcze masterem nie jestem ale mozesz mi tak mowic...a skoro me master=you slave xd eetam, *mr jedi, Paweł Musialowski xd wiem wiem...ten od Kawaica i swego czasu CD-Action...bo nei wiem czy nadal tam fnkcjonuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:55 pm
dzialo sie cos ciekawego dzis?
bo nie mialem czasu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*pojawai sie* witam wszystkich smile dobranoc wszystkim zycze milych i przyjemnych snow dobranoc *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy dzialo sie cos ciekawego dzis? bo nie mialem czasu...... nic a nic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:56 pm
Ozzwald opcy dzialo sie cos ciekawego dzis? bo nie mialem czasu...... nic a nic.... nada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:57 pm
Jaswinder Ozzwald opcy dzialo sie cos ciekawego dzis? bo nie mialem czasu...... nic a nic.... nada zip zero nada xd ...dawno juz nie mialem przyjemnosci uslyszenia tych slowek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:58 pm
Jaswinder Ozzwald opcy dzialo sie cos ciekawego dzis? bo nie mialem czasu...... nic a nic.... nada *staje za nia i sie przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:01 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald opcy dzialo sie cos ciekawego dzis? bo nie mialem czasu...... nic a nic.... nada *staje za nia i sie przytula* a ten znowu przechodzi do rekoczynow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:02 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald opcy dzialo sie cos ciekawego dzis? bo nie mialem czasu...... nic a nic.... nada *staje za nia i sie przytula* eek mrrrau 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:04 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald opcy dzialo sie cos ciekawego dzis? bo nie mialem czasu...... nic a nic.... nada *staje za nia i sie przytula* eek mrrrau 4laugh do czego ci tej kajdany..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:06 pm
Vykk a ten znowu przechodzi do rekoczynow blaugh no co po 23 juz jest... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:07 pm
Ozzwald no co po 23 juz jest... blaugh na twoje szczescie...ale mimo wszystko...ostatnio byles chyba kim innym zajety blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:07 pm
Chce-my Por-no! *krzyczy wiwatujac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:08 pm
Vykk Ozzwald no co po 23 juz jest... blaugh na twoje szczescie...ale mimo wszystko...ostatnio byles chyba kim innym zajety blaugh nie ciagnijmy dalej tego tematu... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:08 pm
]Goth bless[ Chce-my Por-no! *krzyczy wiwatujac* ty bedziesz mial jak IB do ciebie przyjedzie wiec nie skanduj tak blaugh xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|