|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:22 pm
Ozzwald haa.. dawno w gaciach po gai nie latalem... a ja dawno w spodenkach nie chodziłam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:24 pm
Vykk Miho_14 *przekreca sie na foteliku (wciaz do gory nogami)* łaaaa! dup!!!! *spada* eshhhh.... *wstaje i otrzepuje sie* hejka vykku whee musze okazac komus troche nagromadzonych w nadmiarze uczuc...... tzn? *chytry zerk:>??* ze musze gdzies te uczucia "wydalic" a ze nie mam komu, to ide pomeczyc krolika, choc czasem mam wrazenie ze nawet moj krolik mnie nie kocha crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:25 pm
Miho_14 Vykk Miho_14 *przekreca sie na foteliku (wciaz do gory nogami)* łaaaa! dup!!!! *spada* eshhhh.... *wstaje i otrzepuje sie* hejka vykku whee musze okazac komus troche nagromadzonych w nadmiarze uczuc...... tzn? *chytry zerk:>??* ze musze gdzies te uczucia "wydalic" a ze nie mam komu, to ide pomeczyc krolika, choc czasem mam wrazenie ze nawet moj krolik mnie nie kocha crying na pewno cie kocha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:25 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald haa.. dawno w gaciach po gai nie latalem... a ja dawno w spodenkach nie chodziłam sweatdrop ale tak lepiej wygladasz... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:26 pm
alexvandom Miho_14 Vykk Miho_14 *przekreca sie na foteliku (wciaz do gory nogami)* łaaaa! dup!!!! *spada* eshhhh.... *wstaje i otrzepuje sie* hejka vykku whee musze okazac komus troche nagromadzonych w nadmiarze uczuc...... tzn? *chytry zerk:>??* ze musze gdzies te uczucia "wydalic" a ze nie mam komu, to ide pomeczyc krolika, choc czasem mam wrazenie ze nawet moj krolik mnie nie kocha crying na pewno cie kocha... czesc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:28 pm
no... niewazne. ide, bo mnie wyganiaja xp paaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:28 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald haa.. dawno w gaciach po gai nie latalem... a ja dawno w spodenkach nie chodziłam sweatdrop ale tak lepiej wygladasz...:SD redface ... co myślicie o tym żebym zmieniła fryzoorkę? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:29 pm
Miho_14 no... niewazne. ide, bo mnie wyganiaja xp paaaaaa narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:30 pm
Miho_14 no... niewazne. ide, bo mnie wyganiaja xp paaaaaa narqa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty zmien opis na GG bo mi sie juz nie chce ciagle przewijac ......... dziekuje 3nodding ....... dobra lece bo szkoła czeka ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:31 pm
Falcone Kitty zmien opis na GG bo mi sie juz nie chce ciagle przewijac ......... dziekuje 3nodding ....... dobra lece bo szkoła czeka .......... sorki... jush zmieniłam biggrin hej Omi *przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:32 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald haa.. dawno w gaciach po gai nie latalem... a ja dawno w spodenkach nie chodziłam sweatdrop ale tak lepiej wygladasz...:SD redface ... co myślicie o tym żebym zmieniła fryzoorkę? wink na jaka fryzurke ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|