|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:02 pm
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat pisiuuu! heart *rzut na szyję* *wielki przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee hej Kiciu :c)O.o. *jeszcze raz pshytuuuuuuul* za 10 min wracam... idę z psem... heart okay XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:10 pm
witam wszytkich ........... ej orientuje sie moze ktos kiedy jest jakis konwent na pomorzu question nie chce mi sie szukac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:12 pm
*przekreca sie na foteliku (wciaz do gory nogami)* łaaaa! dup!!!! *spada* eshhhh.... *wstaje i otrzepuje sie* hejka vykku, hej falcone whee musze okazac komus troche nagromadzonych w nadmiarze uczuc......
chyba pojde po manie==>mojesgo piknego krolika, zeby nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:12 pm
Falcone witam wszytkich ........... ej orientuje sie moze ktos kiedy jest jakis konwent na pomorzu question nie chce mi sie szukac xd czesc.. ja to nie jestem nabierzaca w takich sprawach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:13 pm
Miho_14 *przekreca sie na foteliku (wciaz do gory nogami)* łaaaa! dup!!!! *spada* eshhhh.... *wstaje i otrzepuje sie* hejka vykku whee musze okazac komus troche nagromadzonych w nadmiarze uczuc...... dzien dobry XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:15 pm
Falcone witam wszytkich ........... ej orientuje sie moze ktos kiedy jest jakis konwent na pomorzu question nie chce mi sie szukac xd hej...ja nie na bierzaco w ogole z konwentami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:16 pm
Miho_14 *przekreca sie na foteliku (wciaz do gory nogami)* łaaaa! dup!!!! *spada* eshhhh.... *wstaje i otrzepuje sie* hejka vykku whee musze okazac komus troche nagromadzonych w nadmiarze uczuc...... tzn? *chytry zerk:>??*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:16 pm
Lavagetas_heqetai Miho_14 *przekreca sie na foteliku (wciaz do gory nogami)* łaaaa! dup!!!! *spada* eshhhh.... *wstaje i otrzepuje sie* hejka vykku whee musze okazac komus troche nagromadzonych w nadmiarze uczuc...... dzien dobry XD yyy... tak..... wlasciwie to raczej dobry wieczor whee *wychodzi na chwilke, po czym wraca ze swoim pikniusin kroliczkem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:19 pm
haa.. dawno w gaciach po gai nie latalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:20 pm